Nässjö

Hejsan. Just nu är jag i älskade nässjö. Tur att jag hann se hjärtat lite denna helgen iaf. Vi har typ fikat lite nu och ska snart dra och köpa pizza tror vi, feta oss lite. Jag har inte kunnat blogga idag pga att vårt internet hemma har laggat satan idag osv. Men ha en go kväll. puss

Dag 26 – Mina rädslor

ormar, att bli lämnad..

Dixie chicks



Ni som gillar att sjunga osv, sök på detta band på spotify, fina låtar som fan!

Dag 25 – Det här är jag bra på

Jag tror jag är en sån människa som är halvbra på lite olika saker. är halvbra på att måla, är halvbra på att sjunga ( förklarar ju en hel del varför man inte gick vidare i idol i våras) haha. Men nu måste jag låta självsäker men är nog ganska duktig på att skriva tror jag, många som säger det. Typ noveller, berättelser, referat eller artiklar osv. Det är något jag tycker är kul med. Är nog halvbra på att fota olika objekt, så som blommor osv. Är en jävel på att expandera bort mina pengar!

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Filmer, musik, personer. Filmer är något som får mig att gråta jätte lätt, både lyckotårar och sorgsna tårar. Musik är det oftast för att de är så fina eller att musikvideo visar något sorgligt. Personer får mig ibland att gråta kan vara i olika lägen. När man ska berätta om något jobbig, man lyssnar på någon som mår dåligt, när någon man står nära sviker eller går bort. När något gör mig stolt på nått sätt kan jag bli rörd. t ex när min syster ställer sig för massor av folk och sjunger en egen skriven låt, då kan man inte hålla igen. Den rösten det tjejen har också, det ger mig rysningar att bara tänka på den.


puss

Det gick asfint att köra idag, 18 mil blev de :)
Ikväll blir det till att chilla tror jag. Blogginlägg kommer upp under kvällens gång. puss

bloggar mer ikväll

kvällen igår var awesome. Berättar mer senare för nu ska jag iväg till några, ska även köra dit så får se hur fan det går. Men med bra musik i bilen går allt.! Haa en fin dag, bloggar ikväll. puss

sonic syndicate

Nu sitter jag och sonic syndicate bara dunkar ut ur min högtalare bara för att jag ska vakna till lite. Livet. Har var hos corre på tjejkväll, fy fan säger jag bara. Dessa flickor kan ju vara de bästa! Asså hur goa är man inte om man börjar tjafsa om en jävla choklad det första man gör när man kommer och träffas alla. haha. Och att på nått sätt att få till en asfin middag faktisk. Kyckling med potatis i ugn med bea sås. mums säger jag bara. Det var en matorgasm! Till efterrätt gjorde vi pannacotta, nån som inte mådde illa efter den efterrätten? .. Men hade askul iaf. Ikväll ska jag till anette, min pappas ex, vi ska käka lite osv. Kommer ha det super mysigt tror jag :) ha en bra dag,. förvänta er inte mycket bloggning, för idag är jag fan inte människa är en död zombie efter såhär lite sömn..

tattooo

Asså man vill ju så tatuera sig. Men vart? Det är ju fett snyggt på foten, ryggslutet, ryggen, nacken, överarmen, handleden, vid revbenen osv. sen vad ska man tatuera det är ju en stor fråga. Många vill nog bara ha något snyggt men på nått sätt vill man nog ändå att det ska betyda något, stå för något. Jag vill det. En sak som jag sagt länge och kommer att göra är att tatuera in en ängel någonstans på kroppen när mormor går bort. För er som inte vet är min mormor mitt allt och skulle hon inte leva så vet i fan vad jag hade gjort. Så en ängel därför att hon älskar änglar så det får det bli. men sen vill jag även ha en stor på överarmen och en stor på ryggen. Har ni några tips så skriv gärna :)

Dag 23 – Mitt hem

Har tyvärr inga bilder. Mitt hem är den stilen som är vardaglig och hemtrevlig typ, börjar bli lite modernt här nu när vi har renoverat men annars är det väl sådär. Mitt rum har en fondvägg med randig tapet i brunt och svart, mot den väggen har jag en svart lång tv bänk med en platt tv på osv. Ovan för tv'n är det en lång svart hylla med lite blommor och smyckesträd på. I ett annat hörn står sängen där jag sover min skönhetssömn, i det tredje hörnet så står det ett barbord med lite saker på typ. Sen kommer mina 5 garderober och pointera då att jag klarar mig inte med alla de, har kläder under sängen med...

Jag pallar inte beskriva varje rum så säger bara såhär, jag trivs asbra i mitt hem jag är trygg där.

Sitter i skolan

Hejsan. Just nu sitter jag på räddniningsmedicin och ska skriva rapport, ikväll ska jag hem till min älskade vän cornelia med tjejorna, vi ska laga 2 rätters och sedan ha lite snacks till en skräckfilm, det kommer bli en så awesome kväll! Finns inget bättre med att ha studiedag på fredag och till på köpet har vi studiedag på måndag med :D nu ska jag skriva, ha de bra. puss

onsdag

Hejsan. Idag har dagen vart helt okej. Började dagen med svenska B där jag och ella jobbade tillsammans och lyssnade på dielekter, ganska kul ändå. Efter detta hade vi idrott där vi höll på med gymnastik, vilket suger, jag ligger verkligen längst ner på gatan och kravlar när det gäller sånt. Efter att vi hade haft lunch så blev det omvårdnad där vi fick lära oss att sätta kateter, vilket var väl sådär mysigt...

Imon så ska vi ha lite tjejkväll hemma hos cornelia osv, så kommer inte hinna blogga imon så bloggar lite inlägg ikväll som kommer ploppa upp inder dagen imon ändå.

Dag 22 – Det här upprör mig

Jadu, idioter, folk som är så jävla känslokalla. Jag blir fan upprörd om man har bestämt något och sen blir det inte så, t.ex om man ska på fest och sen blir det ingen då blir jag lack haha. Finns nog en hel fel som upprör mig, men det först nämnda är nog det som sätter igång mig mest.

träna

Hejsan, nu ska jag iväg och träna, hörs senare ikväll. puss

Tränat

halloj, nu har jag vart på det sjukaste gympa passet haha. stationsgympa. Först gympa, sen styrka på matta i 3 låtar sen runt på 4 olika stationer och i 4 varv och sen gympa efter det. Ja om jag är trött? Jag är död.

Men nu sitter jag här med min ostmacka och ska snart läsa hänt extra som kom på posten idag sen blir det nog att sussa. Ha en go kväll/natt, pusss




Tisdag

Hejsan. Började dagen med historia där jag gjorde en powerpoint till våran redovisning om första världskriget. Efter historian så hade vi klassråd vilket var chill, för en gångs skull så började inte våran klass bråka.

Efter lunchen så hade vi pyskologi och sen omvårdnad. på omvårdnaden så satte vi injektioner ( spruta ) och tog lite blodsocker och blodvärde. Vi tränade även blodtryck. Ganska kul lektion.

Hoppas ni haft en bra dag

Dag 21 – Mina dåliga sidor

- Tror ofta att jag har rätt och blir ofta då arg när jag inte har rätt, detta förekommer ibland....
- Hetsar upp mig för alla möjliga saker som man inte borde hetsa upp sig för.
- Kontrollfreak
Dessa är de sidor som jag tycker på mig själv är sämst, det finns säker 1000 till

Dag 20 – Mina förebilder



Detta är några av mina förebilder, Mamma, Jill johnsson och noomi rapace. Mamma är alltid mamma och är en förebild för mig, har alltid vart. Jill johnsson blir en förebild för mig inom musikensvärld. Noomie rapace är bara en som man vill vara. men jag tror att man hittar sina förebilder i alla möjliga olika människor, vänner också.

Skivstång

Nu ska jag om ett tag iväg på skicstång hoppas bara vi får plats för nu precis så skickade joss till mig att det endast var 4 platser kvar så ..hoppas! Dock har ju inte min pappa kommit upp och lämnat ett papper som han skulle heller så får väl se om jag kan gå idag eller inte, hoppas de. Älskar att få träna lite styrka ;)

Klart

Nu var städningen fixad. Gott nu blir det nog film och sen träning. Idag har dagen annars vart bra. Började med en timma pyskologi, ganska intresant dock långtråkigt. efter det skriva rapport i räddningsmedicin, det var kul för det gick så jävla bra för mig idag har har gjort några lektioner nu, det bara rullar på. Helvetet för mig kommer väl senare då antar jag. Efter det slutade vi gott. När jag kom hem så drog jag en wallander samtidigt som jag käkade och nu sitter jag här med ett nystädat rum :)

Ha en fin dag, pusss

Städa

hejsanhejsan, kom hem för ett par timmar sen och nu ska jag ta tag i mitt liv och städa rummet. så bloggar när jag är klar med de. Ha en go dag puss.

Hennes röst...


Jill Johnsson


glad

Hur glad blir man inte när man provar sina sommarkläder bara för att få lite vårkänsla och sen när man tar på sig alla olika byxor och shorts, så är alla och verkligen alla för stora i midjan. Då får man någon skön känsla i kroppen faktisk, dock blir det dyrt att köpa nya kläder, vilket dilemma jag hannade i nu...

Söndag

Nemen tjenare. Nu ska jag snart ta tag i mitt liv och städa mitt rum som inte städats på 27484 år så jag lever ju med dammråttorna kan man ju säga. Innan idag var jag hos mormor en stund, tog en fika osv. Ikväll blir det att träna, antingen spinning eller medel gympa, vet inte än. Ha en bra dag och kväll. Puss

Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag ångrar nog mycket i mitt liv men ändå inte. Jag ångrar att jag var otrogen mot min pojk för några år sedan. Det kan var det värsta jag någonsinn gjort i mitt liv, har aldrig kännt mig så menningslös och misslyckad. Man har aldrig ångrat någon så mycket som man gjorde då.
Jag ångrar att jag inte är modigare och har vart modigare och ställt upp i skolornas musikuppsättningar osv som jag egentligen vill vara med i fast inte vågar. Man sitter och bara kolla på fast egentligen skulle man göra vad som helst för att bara få en mikrofon och bara göra sin grej.  Vi alla ångrar nog att vi snackat så mycket skit igenom tiderna som bara ställer till med en massa. Det ångrar jag iaf. Jag ångrar att jag inte fortsatte dansa bugg, när jag väl var riktigt duktig på det. Jag ångrar att jag aldrig lärt mig spela nått instrument.

När man börjar tänka på det finns det mycket man ångrar...

gårdagen

Hejsan, igår var jag i jkpg, hittade en hel del faktisk, och bäst av allt jag hittade en kavaj!!! Längtat så efter att hitta de. Förövrigt hade jag det skit mysigt i jönköping med darling och min familj. På kvällen sen så träffade jag Josse. Hon bjöd på lite käk som bestod av bakpotatis med räkröra, om det var gott? Det var helt sannslöst gott :) Vi hade även lite snacks till en film senare, mysig lördag helt enkelt.

Kavajen från tro det eller ej, HM. Från Hm hittade jag även ett linne på rean, ett linne med lite bredare axlar som var grått med lite text på osv. Nice. Shoppade även lite från ginatricot, där jag inhandlade en tunika i nateurvitt, nartuligtvis på rean! Efter en halvtimma på monki så hittade jag en t-shirt med liten fling på och en en tunkia i mörkgrå med en stor ficka på, fint.

Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

Kommer inte på något just nu men finns säkert mååånga ögonblick jag har känt mig pinsam.

Godmorgon

Nu har jag just vaknat upp brevid älskling. Igår kollade vi lite let's dance osv. Idag ska vi en tripp till jönköping det ska bli kalas, hoppas att man hittar någonting och att rean är kvar ;) Är upptagen ikväll också så kommer inte bli så mycket bloggning, men kastar in lite tidsinställd inlägg under dagen. ha en bra dag. puss

mys

Idag har jag verkligen ingen lust att blogga så tänker inte göra det. Men just nu är jag med jerry och vi sitter och pillar med min nya mobil som jag fått låna av pappa så länge. Men ha en bra helg, förvänta er inte jätte mycket bloggning, fullt upp så att säga. pusssss

Dag 17 – Barndomsminne

Jag har många barndomsminnen, undra om man kan kalla ett barndoms minne när man var typ 13 år, men jag gör de. Under tiden jag var 13 år ungefär så var jag väldigt mycket med min älskade vän Josse. en dag hittade vi en filmkamera som vi började ''leka'' med. Vi började filma in program där vi själva var programledare och filmare. Vi spelade in ''mitt i naturen'' och lite bakprogram. Ni förstår nog inte hur kul vi hade det, och se dessa filmer idag är ju hur kul som helst. Detta är ett riktigt bra minne.

räddningsmedicin..igen

Hejsan, nu sitter jag i skolan och ska skriva på min rapport..igen. Känns som om vi suttit med den i 17373 år nu. Men ha en go dag. pusss

Fuck

hejsan folket. Nyss skickade ella såhär '' Kan du mycket av plugget?'' Det är då man inser att man hela dagen har glömt att man har prov imon, hur fan lyckas man? Jag gick på träning, chillade som fan hem, ringde till farbror snackade med han i en halvtimma. Nae men de är ju bara hoppas på att man kan det mesta, tror jag kan ganska mycket faktisk. Men önska mig lycka till!!!

Grattis pappa, 39 år.



Väldigt seriös på denna bild..


Siken steekare.

Dag 16 – Första kyssen (får bli 2 sånna här idag, eftersom jag inte gjorde någon igår.)

Min första kyss har jag redan berättat om i inlägget om min första kärlek. Så om ni vill veta mer så gå tillbaka i januari månad så står det massor där. men adam var en kille jag var tillsammans med i några år när jag var i 12 års åldern kanske? han var den första jag kysste på riktigt om man säger så. Första gången man kände tunga... :P
Kommer aldrig glömma den kyssen det ska ni veta. Vi var hos ingvars föräldrar på nått kalas, adam och jag gick upp till över våningen och lekte något, sen bara hände det, mysigt var det! Om kyssen var bra, hhm, kan jag tyvärr inte avgöra men har något svagt minne av att den kanske inte var den bästa jag fått..

Dag 15- mina drömmar

Jag har många drömmar. Jag ha en dröm om att få gifta mig, få en bra utbildning, kunna ha ett välbetalt jobb, 35 papp skulle ju vara fint! haha. Jag har en dröm om att få träffa min största idol, ola rapace. Jag skulle helst av alla vilja bli artist så antar att det är en dröm jag har haft hela livet. Har alltid haft en dröm om att få känna på familjelivet på riktigt, att mamma och pappa skulle bli tillsammans igen osv. men den drömmen har jag nog släppt nu och insett att det skulle vara omöjligt. Vi alla har väl en dröm om att vara rika också, även jag skulle vilja vara rik. Jag har en dröm till sommaren att få till en snygg kropp. Ja hönni jag skulle kunna sitta här hela kvällen om det vore så, men här har ni lite.



skulle ge min högra arm för att få träffa han.. åhhhhh.

Dagen

heeeej,idag började vi vid 10 så fick lite sovmorron, fint. I skolan idag så fixade vi lite med praktikplatserna vi ska ut på sen v.8. Jag ska vara på ortoped avdelningen i eksjö, ska bli asnice. Vi skrev lite brev och sånt idag. Efter lunchen så fortsatte jag med min rapport om katastrofmedicin, det rullade på riktigt fint idag faktisk. Efter skolan traskade jag mot bussen men efter några minuter kom det 4 tjejer och tutade på mig, så fick åka bil hem idag, fint! När jag kom hem pluggade jag lite och lagade mat till familjen. Skulle vart och tränat spinning för fösta gången nu men det var magsjuka där så blev inte så, så blir medel pass senare ikväll istället. Lika fint det juu! Nu måste jag kolla igenom häftet igen, har prov imon i social omsorg. ha en bra dag pusss,
p.s långt inlägg...

ingen bloggning igår

hejsan, det blev inte så mycket bloggning igår, men hade lite annat att göra. Hade ett antal samtal att ringa angången mobilen osv. polisanmälan, telia, försäkringar osv. Men ikväll smäller jag till med en massor av inlägg, ganska tråkigt att läsa alla smtidigt men får bli så.


Saknar min mobil..

DET ÄR INTE JAG SOM SKRIVIT ALLA SMS SOM SKICKATS RUNT TILL ALLA IDAG.

Min mobil har blivit stulen idag och dessa människor har nått behov av att förstöra mitt liv osv. Så om ni är en i mängden som fått hat sms osv från mig idag, det är inte jag som skrivit!!!

skööön låt


denna djävulska dag

Hejsan, idag har det vart en bra dag men dock har jag vart astrött osv. Började dagen med lite historia, eller lite och lite, mycket! jag frida och corre jobbar med första världskriget i luften och hur jävla kul är det på en skala mellan 1-10 då? Men i alla fall vi klarade av lektionen och gick vidare mot svenska b, trodde jag skulle dö när jag såg planeringen. Efter svenskan hade vi lunch och efter det pyskolgi och omvårdnad. Fy fan! Så trött på denna dagen. Nu blir det sista avsnittet av svärdet och sprian. Ha en go kväll.
pusss

Dag 14 – Dåliga vanor och laster

en dålig vana jag har är att äta godis eller sötsaker överhuvudtaget varje dag. Det har jag dock försökt att sluta med och har gått i 2 veckor nu, så grattis till mig. Men det har vart en dålig vana. En last jag har är att jag är väldigt beroende av dator, jag tror inte att jag skulle klara en dag utan dator. Du vet facebook, bloglovin, lite youtube, lite allt möjligt. ladda ner lite filmer osv. Underbart.


serie

Idag, asså hela dagen verkligen har jag börjat kolla på en serie vid namn ''svärdet och spiran'' helt sjukt bra serie. jag brukar inte gilla såhär gamla serier osv, men denna var skit bra. Och varje avsnitt är en och en halv timma så man har ju en del att göra, har sett 3 timmar snart så bara 5 timmar kvar :) men godnatt. puss

tränar

Hejsan, nu drar jag och tränar, jag har vart upptagen hela dagen med en serie som jag ska skriva om ikväll. nu är jag fett stressad, men ha en go kväll tills jag bloggar mer ikväll. pussss

ella visade mig en låt som jag har fastnat för nu...


Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

En vanlig dag på en vardag hos mig börjar med att jag går upp oftast runt 6, tar en dusch. Sedan klär jag på mig kläder som redan ligger framme för jag plockade fram de kvällen innan. Under tiden jag klär på mig så värms plattång och volum master upp, sedan fixar jag håret och till sist sminkar jag mig. Efter detta så går jag ner äter en frukost som oftast betår av fil och flingor, en grov macka med skina och gurka på och en kopp kaffe. fiint. Sedan sätter jag mig på min cykel trampar ner mot staionen där jag tar tåg/buss mot nässjö, går i skolan, åker hem med tåg/buss. Cyklar hem från stationen och äter middag när jag kommer hem. Pluggar lite, sedan är det träning och tv.


Sängen.

Nu sitter jag i sängen och tänkte chilla lite vid datan innan det är dags att gå till sängs. Ikväll har jag haft mycket besök osv. Först kom pappa en stund och vi satt och snackade lite, mysigt! Sen kom josse och åt semla ( som jag har bakat) till solsidan. Tyyyvär hann jag inte ta en bild på selmlorna innan de tog slut, men antar jag bara ska ta det posetiv. haha. Men ha en go kväll och god natt. Pusss

sorrrry

Hejsan, idag har jag inte orkat blogga så det blev en bloggtorka idag helt enkelt. Men kvällen igår med brudarna var amazing, de är ju bara för goa. Och natten med mitt hjärta och dagen idag har vart helt underbar. Förstår inte att jag åkte hem så tidigt som jag gjorde, är liksom redan i eksjö och kom till han vid 2 igår natt. Usch vad jag ångrar mig nu, skulle lätt kunna sätta mig på en buss nu och bara glida in till nässjö igen. Nu blir det att göra det sista på historian, hoppas nu har haft en bra dag. pussss

Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

* Har ormforbi

* Gillar både metal och dansband i musiksmak




* Jag är galen i svenska kriminalare

* Jag går in för skolan stenhårt, vill ha bra betyg.

* Jag äter godis nästan varje dag




* Jag har vart otrogen mot min pojken en gång

* Köper ofta kläder för att de bara är billiga, när jag kommer hem vill jag inte ha de.

* Mina päron har vart skilda sedan min födsel.

* Dricker 2 liter vatten varje dygn




* Jag är controlfreak.


soffa

Halloj vänner. Nu sitter jag i connes soffa och chillar med en sovande corre, en rädd frida och en rädd ella. Jag har tyvärr skrämt upp de med andar, tror ni på andar? Jag gör det. Sedan min vän denis bevisade det så tror jag på det. Men nu ska vi dra canal +, ni som förstår ni fattar ni som inte fattar ni borde inte fatta. Ha en go kväll.
 pussss

Dag 11 – Mina syskon



Syrran, Frida.
Åh gud vad jag älskar denna kvinna, hon är min andra halva. Sedan hon nu har blivit lite äldre så har vi haft det as bra, vi är som vänner, snackar om allt, hon vet det alla andra inte vet om mig. Skulle aldrig kunna klara mig utan henne. Gott att ha dig som syster inget snack om saken!



Jesper, låtasas bror
Jag var tvungen att ta med dig, jag och jesper har egentligen inga band vi är ju inte ens låtasas syskon längre heller. Men han har alltid kännts som min bror faktisk, alla resor vi har gjort och haft så kul det är nått jag aldrig kommer att glömma. Han finns när man behöver en sann vän att snacka med och han ställer upp.

inte kunnat blogga.

Idag har jag inte kunnat blogga, vi håller på att renovera huset så därför har vi dragit ut internet, men fick sätta i slaadden i nån minut nu så tänkte jag drog ett inlägg. Ikväll ska jag på tjejkväll hos Corre, myys. Blir lite mat och godis. Fint. Sen sover jag hos mig babe, som jag saknar såååååååhär mycket just nu. ha en bra helg
pussss

inte kunnat blogga.

Idag har jag inte kunnat blogga, vi håller på att renovera huset så därför har vi dragit ut internet, men fick sätta i slaadden i nån minut nu så tänkte jag drog ett inlägg. Ikväll ska jag på tjejkväll hos Corre, myys. Blir lite mat och godis. Fint. Sen sover jag hos mig babe, som jag saknar såååååååhär mycket just nu. ha en bra helg
pussss

Kan ju vara de läckraste människorna på denna jord, skulle döda för att få träffa dessa people.


kollar let's dance

Nu sitter jag och kollar let's dance, ganska bra fast inte det bäst. Corre underhåller mig över sms så denna kvällen är ganska go ändå. Ikväll tyckte jag att Jessica Andersson, Alexander rydbark och andreas waise var bäst :) vilka tyckte ni?


Dag 10 – Bloggfavoriter



Cimon lundberg, paradise hotel profil som jag tycker bloggar om saker man vill läsa om. Stencool kille och skönast ever, en blogg jag verkligen kan rekomendera.




Johanna toftby, ensam mamma söker profil som är grym! Jag gillade henne i programet och när hon sakffade blogg började jag läsa direk, jag älskar hennes blogg. alltid mycket bilder, bloggar från galor och om frisyer typ.
Läs, läs!!!


Jag kan även nämna nedan att jag läser många bloggar som bloggarna kommer ifrån nässjö eller eksjö. Och de är kanon!

fikat, hemma nu

hejsan mina vänner, mitt internet har laggat till tusen idag så har inte kunnat blogga. men nu är jag hemma osv från skolan, jag har även vart och fikat med Corre och frida, myys tycker jag. Ikväll har jag inga planer, utan blir nog hemmakväll. Så lär bli en del bloggning om jag har internet. Ha en bra kväll. puss

Skolan

Nu sitter jag i skolan och har räddningsmedicin. Vi ska skriva rapport nu, jag valde att skriva om katastrofmedicin, ganska kul ändå. Men nu är det snart kyckling till lunch i skolan så ska dra mig. Ha en fin dag babes. puss

handboll

Har just borstat tänderna och tvättat ansiktet och allt sånt ni vet. Nu sitter jag även och kollar på handbollen, hatar handboll egenltigen men fastnade nu älskar komentatorna som bara snackar så snabbt så man inte hör vad de säger knappt haha. Men på tv tycker jag det är ganska gott att kolla på handboll ;) sverige leder iallafall med 15 - 8 och det är värt! Nu ska jag bara chilla lite så ha en go kväll alla. Puss


åhh så fiin


Sökt sommarjobb nu

Nu är det finito, klart, har sökt sommarjobb i bara nässjö nu för eksjös ansökningar va ju cp så det gick ju typ inte. man var tvungen att söka till både personlig assistent, hemtjänst och till äldreboende och jag vill inte vara på nån hemtjänst! I och för sig måste man ju ha jobb denna sommaren, annars kan man ju inte leva..

Dag 9 - Min livsfilosofi

Jag tror på kärleken, att två människor oberoende av vilket kön eller karaktär man är kan bli kära vid ett ögonkast. Jag själv blev kär vid första ögonblicket.

Jag tror på lagar och ett rättvist samhälle. Jag förstår inte varför vi inte bara kan följa lagarna och så blir det automatiskt ett bra samhälle utan en massa onödiga konflikter. Dock bryter alla mot lagarna, man dricker alkohol innan man är 18 år, man har sex innan man är 15 år, folk snattar. Små brott som ingen annan får konsekvenser av tycker jag på nått sätt ändå är mer okej än att begå typ ett mord. Så att få ett mer rättvist samhälle, det tror jag på, skulle alla jobba för det skulle man kunna få de. Dock kommer det till exempel aldrig blir rättvist med jobbfördelning och pengar. Det kommer alltid vara folk som är rika och folk som är fattiga. Men tycker ändå att vi ska sträva efter ett mer jämnlikt samhälle.

Skulle kunna skriva i timmar, men ska inte det. Så det får bli bra såhär.

10 saker du bör veta om sömn


Du kan lära dig sova mindre

Du kan minska ditt sömnbehov. Men bara till en viss del. Hinner du inte sova åtta timmar per natt går det bra med sju. Du kan öva dig till att klara dig på sex, men då måste det vara effektivsömn. Du kan träna upp en effektiv kvalitetssömn genom att kapa sömnen med fem minuter i veckan. På så sätt kan du sänka ditt sömnbehov med nästan en timme.

Du sover i cykler

Vi sover i cykler på cirka 90 minuter. Cyklerna varvas mellan djupsömn, som ger hjärnan den bästa vilan, och REM-sömn, Rapid Eye Movement, som är ett lättar sömnstadium.

Du drömmer även under djupsömnen

En vanlig missuppfattning är att vi bara drömmer i REM-sömn men de är inte sant. Utan vi drömmer även under djupsömn, men drömmarna mer färgglada och längre under stadierna av REM-sömn. För att minnas en dröm måste du vakna en stund för att minnet ska registeras i hjärnan.

Du sover bäst om det är svalt

Under större delen av natten går hjärtfrekvensen ner och blodtrycket sjunker. Även kroppsteperaturen sjunker med hela 1,5 grad. Om du fryser under natten är det bättre att ha ett varmare täcke än att höja rumstemperaturen. Människor sover som bäst när det är svalt i sovrummet, mellan 17-18 grader.

Sömnen gör dig smartare

Sömnen stärker vårt immunförsvar medan vi sover. Sömnen förbättrar även vår reaktionsförmåga och vår inlärningsförmåga. Så att stanna uppe hela natten för att plugga inför ett prov eller läsa in sig på en arbetsuppgift kan få fel effekt.

Vi sover 23 år av vårt liv

Vi sover en tredjedel av våra liv. Tvåhundratusen timmar eller ungefär 23 år är vår sömnsumma om man sover sju timmar per natt, varje natt i 80 år. I dag tror man att sömn är det naturliga tillståndet och inte vakenhet. Så istället för att säga att barn har ett större sömnbehov är de mer korrekt att säga att vuxna har ett större behov av vakenhet för att skaffa mat, försvara sig eller fortplanta sig.

Välj rätt säng

Välj en mjuk säng om du är lång, kurvig eller sover på sidan, så att ryggraden ligger rakt. En hårdare madrass om du är lite tyngre, sover på rygg eller på mage. För att minska påfrestningarna på nacke och rygg.

Helt ok att väcka sömngångare

Att gå i sömnen är ärftligt och kan förvärras av oregelbundna sovtider och stress. Även alkohol och sömntabletter kan bidra till sömngång. En tredjedel av alla barn går i sömnen men bara 0,5 procent av de vuxna. Det är inte farligt att väcka en sömngångare så det är fritt fram att hjälpa dem tillbaka till sängen

Följ din sovklocka

Klockan 23 ringer våran sovklocka, ja den biologiska sovklockan. När man lyssnar till den sover vi som bäst. Det bekräftas bland annat genom att ämnesomsättningen och kroppstemperaturen går ner under natten - kroppen ställer sig in på återhämtning.

Sov och håll dig frisk!

Risken att få diabetes är dubbelt så stor om du sover mindre än sex timmar per natt under en längre period. Hälften av svenskarna sover mindre än snittet på 6 timmar och 51 minuter, och fem procent sover fem timmar eller mindre.


ut med joss

nu ska jag möta josse om 2 minuter så bäst att snabba på, så hon slipper stå ute och frysa. Ikväll annars blir det mästerkocken på 4:an, undra om det är nått att ha?


onsdag

nu har jag kommit hem från skolan osv. Idag har vi typ inte gjort nånting förutom att vi fick veta att vi har prov nästa vecka vilket suger lite.. Ikväll så har jag planer att gå ut och gå med josse. Ha en bra dag pussss.

Dag 8 - 5 Favoritsaker


älskar reklamen


nyårslöfte

måste bara skriva in detta. Tycker det är så kul på facebook just nu, alla skriver  '' nu börjar nyårslöftet, nu ska jag och träna och sluta med godis '' . Vi vet ju alla att går man ut för hårt klarar man det inte, därför tycker jag man kan sätta sig själv i hårdträning men då behöver du också nått gott att unna dig ibland. Det är så kul därför att om 2 veckor har alla tröttnat på sina löften. eller vad säger ni, håller ni med mig? :)

goaste låten ever, helt sold i hoffmaestro just nu!!!


Tisdag

Hejsanhejsanhejsan, nu har jag kommit hem osv. Nu håller mamma på att göra mat och de låter kanon tycker jag. Idag har jag absolut inga planer faktisk, kanske slå en plinga till josse och snacka lite skit och sen tror jag även jag ska slå en plinga till min pojke faktisk. Annars så är det nog tv som gäller för mig ikväll i och med att träningarna börjar nästa vecka och då jävla, 4 ggr i veckan blir det då, längtar tills man kommer igång nu.

I skolan idag så var det bra, jag var dock trött efter som att jag somnade 4, halv 5 imorse, men det gick ändå. Men snacka om att börja dirr, på historia vid 8,15 var det bara att dra igång med första världskriget, haha. Inget slappande här inte. efter skolan idag så hämtade även mormor mig för att jag skulle få hem min tavla som ni kan se i tidigare inlägg.

Ha en bra dag, nu blev det ett väldigt lång inlägg med det får ni stå ut med.
pusssss

VOLBEAT

tog hem min volbeat tavla idag, målade den på bilden som nu är slut, fi fan vad goood. Har målat av bilden nedan fast i svart vitt och grått, synd att man ser att min inte lika snygg, men ahja, ganska nöjd faktisk ;) Faktisk snyggare irl med så det så.


2,5 år

Idag har jag och Jerry 2,5 år. En underbar tid, här kommer lite bilder som tagits under dessa åren.



2008, Liseberg



2008, min 15 års dag



2009, sommaren



2009, Malmö med familjen Björkman


Dag 7 - Vänner

Jag ska nog göra detta inlägget lätt för mig själv osv. Egentligen så är det så jobbig att skriva om var och en för att man glömmer alltid nån stackare. Men ska försöka komma ihåg alla och skriva 3 saker om varje person ist.

Cornelia, kvinnan som får vem som helst att skratta.:
- goaste kvinnan som finns.
- så jävla genomsnäll människa
- rooolig (ni som känner henne vet precis vad jag snackar om)

Frida, alfakvinnan med ett hjärta av guld:
- Flickan har ett hjärta av guld
- Snygg!
- Ställer alltid upp

Ella, our party girl:
- finns inga dåliga sidor hon denna brud.
- så jävla läcker.
- snäll som bara den.

Josse, jordens omtänksamaste brud:
- finaste och mest ärliga jag känner
- Godhjärtad
- rolig!

Sanna, tuff brud i lyxförpackning:
- Coool som satan.
- Snäll
- Jävligt skön helt enkelt.

Rickard (Frasse), party maaan:
- Denna killen är den man ska festa med om man vill ha en garanterat kul kväll.
- roooliig
- Godhjärtad kille detta här.

Det är de som jag umgås mest med, kan inte skriva om alla, dels pallar jag inte ah osv. Men ni som vet att ni är mina vänner men inte står med här ni vet vad jag tycker om er och att ni betyder.

såå go låt och påminner endast om en kväll. EKSJÖ STADSFEST 2010.


100

Jag började blogga förra veckan och har redan nu 100 läsare om dagen, har haft det i 3 dagar nu. Aewsome, skit kul att se att det är så många som följer min blogg :) Fortsätt för fan! :)

stan och fika

hoj, nu har jag just kommit hem efter en liten tur på stan med hjärtat. Jag hittade lite underkläder och en tröja, 70 kr för en tröja och 2 trosor, jävligt billigt va? ;) Nu blir det snart pannkakor. gott. ha en bra kväll, hörs nog senare. pusssss

the tourist

Awesome film, var just på bio på the tourist, måste ses. Och ni som tycker som jag att depp är snygg, då måste ni se han i den filmen ;)


the tourist

Awesome film, var just på bio på the tourist, måste ses. Och ni som tycker som jag att depp är snygg, då måste ni se han i den filmen ;)


glömde

Glömde lägga upp outfiten från när jag var ute och åt med sanna och de, men här har ni den. Suddig bild...



Svart transperant skjorta - Hm
Gråa jeans - Cheap monday, weekday
armband - Gina tricot

älskling på ingång

hejsan, Idag ska jag och Jerry fira vår 2,5 års dag som egentligen är på tisdag men vi kör ikväll ist. Så vi ska på bio nu förmodligen snart när han har kommit. det blir the tourist. Sen hoppas jag på lite mys och godis ikväll senare. Fint. Bloggar mer ikväll om filmen osv. Ha en fortsatt bra kväll så länge. puss bruttan

dagens outfit.



Blommigt linne - Hm
Jeans skjorta - Gina tricot
Jeans - Cheap Monday, weekday

Dag 6 - Om det här vore min sista dag

Om jag skulle få leva en sista dag skulle jag göra den dagen till den bästa och göra så att jag verkligen få njuta av den. Jag skulle börja min morron med en brakfrulle, men melon, ägg, mango, ah massa sånt gott ni vet. Sen hade jag vart med familjen på föremiddagen tror jag och sen på kvällen hade jag smällt till med en sån sky helvetes fest med alla vänner och människor jag älskar, massor av alkohol och musik. Vi skulle festat in i den sista minuten och i de sista minuterna hade jag velat vara själv med Jerry och få dö i hans famn.

dag 5 - Vad är kärlek?

Kärlek för mig kan vara till en pojkvän/flickvän, ett djur eller till en vän. Man kan ju även ta emot eller också ge kärlek till någon. Jag gillar både att få och ge kärlek, att få kärlek tycker jag kan vara att bara få en ros en helt vanlig dag, eller få någon extra mysig komplimang. Att ge kärlek till nån kan vara samma sak, typ överraskningar.

Kärlek till en vän kan bara vara en kram eller att man ställer upp tycker jag. Kärlek är något man ska ta vara på och det är något som är viktigt att få och ge.


just vaknat

nu har jag just kommit ut ur duschen, har även sett en beck film med syrran nu på morronen, fint. Idag har jag planer att Jerry ska komma hit och vi ska kanske gå på bio, the tourist. ha en bra dag babes.

internet

heeej, nu har mitt internet börjat dampa med, därför jag inte kunnat blogga så mycket ikväll, men hoppas det blir bättre under morron dagen, mamma ska ringa telia och sen får Jerry kolla på de, så hoppas det löser sig. Imon ska jag även hämta några ps spel hos en vän, kommer bli värt att spela lite imon haha.

godnatt, puss

frågor som man gör när man har så tråkigt som jag har.

1. Hur gammal är du om fem år?
Om jag fortfarande är vid liv så är jag 22 år.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Syster, mamma och Sanna.

3. Hur lång är du?
156 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Beck film, lockpojken

5. Vem ringde du senast?
Vet faktisk inte, mormor är mycket möjligt.

6. Vem ringde dig senast?
Frasse i morse.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Saknar dig älskling, från jerry.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
SMS

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda

10. När såg du senast din mamma?
För typ 10 min sen

11. Vilken ögonfärg har du?
bruna

12. När vaknade du i dag?
Runt 12 med Sanna

13. Vilken är din favoritjulsång?
En stjärna lysa så klart.

14. Vilken är din favoritplats?
Min favorit plats var i lägenheten vi hade i sthlm.

15. Vilken plats föredrar du minst?
Akuten, platser i mörket.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
I skåne med min familj ihop med Jerry.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mördare! Och mörker,

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Igår kväll när jag och sanna satt och kollade skolkataolger och gamla foto.

19. Hur stor är din säng?
120*200 cm

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Fem, kanske sex

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett

24. Vilka städer har du bott i?
Eksjö

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota på sommaren annars gillar jag att gå i skor.

26. Är du social?
Jadå om jag känner folket, annars är jag ganska blyg.

27. Vilken är din favoritglass?
Vaniljglass med krossade choklad i.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Chokladmouse.

29. Tycker du om kinamat?
Jorå.

30. Tycker du om kaffe?
Ja, kaffe med mjölk

31. Vad dricker du till frukost?
The eller juice

32. Sover du på någon särskild sida?
yes jag sover alltid ytters ;)

33. Kan du spela poker?
Ja

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja! Vem gör inte?

35. Är du en beroendemänniska?
Vet i fan.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
nepp.

37. Vill du ha barn?
Vill jag nog, när den tiden är inne.

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej,

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet!!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder

42. Äger du dyrbara smycken?
Inga svindyra, nä

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Paradise hotel när det går, ensam mamma söker.

44. Kan du rulla med tungan?

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Finns många roliga människor, med corre slår nog de flesta.

46. Sover du med gosedjur?
Nej,

47. Vad har du för ringsignal?
nån låt av sonic syndicate.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
har jag säkert.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min kamera.

50. Flirtar du mycket?
yes med jerry hela tiden ,)

51. Kan du byta olja på bilen?
nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
en engelsk bok i skolan

54. Läser du dagstidningen?
På nätet

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
hänt extra

56. Dansar du i bilen?
hahah, nae

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
tvingas alltid att lyssna på p3 när jag är med jerry så var la de antagligen.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
ett nummer jag och Sanna skulle komma ihåg inatt

59. När var du i kyrkan senast?
I julas,

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Robban

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
3 dagar sen pallar jag fan inte mer.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Hmm, svår fråga. Jag är nog så bortskämd med allt så jag ser inte allt det där extra hha.

63. Vad lyssnar du på just nu?
Spotify. Sabaton

64. Har du varit med i tidningen?
yees när vi dansade och sen lite när och då.

65. Vad är det konstigaste du ätit?
anka

66. Vem såg dig naken senast?
jerry antar jag.

67. Vad är det för färg på din tandborste?
silver

68. Hur imponerar man på dig?
Det är lätt, kan inte komma på nått såhär men det är nog lätt.

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Jerry

70. Har du någon piercing?
Ja… i naveln, och i öronen

71. Din största vinst?
kärleken

72. Civilstånd?
pojkvän

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
bloglovin, blogg.se och facebook.

74. Är du fåfäng?
Vet inte ens vad det betyder.

75.  Ångrar du någonting du gjort?
Yees. Tänker inte skriva det här.

76. Hur gammal är din pappa?
Han är 38

77. Vilket är ditt drömjobb?
Jag vet inte, läkare, kanske

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Flytta hemifrån, reeesa

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
katt

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Hmm, kommer inte på nått, Älskar att träna, gillar att dansa, gillar att fota

81. Svär du ofta?
Ja, alldeles för ofta

82. Sverige när det är som bäst?
När det är sommar då är det fan bra.

83. Kan du åka slalom?
Ja kan jag väl, hyfsat iaf.

84. Vad har du ätit i dag?
frukost, käk och nu godis.

85. Vad har du för utbildning?
Om 1,5 år har jag utbildning för undersköterska.

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Benen,

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Magen

88. Vilken är din bästa egenskap?
Busig, kanske, är nog snäll med tror jag.

89. Vilken är din sämsta egenskap?
Glömmer saker hela tiden, snackar för mkt skit med.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
haha, finns ingen som intreserar mig då.

91. Saknar du något?
Ja.

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja!!!

93. Vad gör dig ledsen?
När någon dör, när någon sviker osv.

94. Vad gör dig glad?
Vänner, familj, jerry, skämt, när andra skrattar, haha finns massor,

95. Har du varit gift eller förlovad?
nepp

96. Vad ska du göra i helgen?
ja du inte en aning,

97. Vad är det knasigaste du gjort?
upps, inget jag nämner här.

98. Vad har du för laster?
vet inte, astma kanske?

99. Vem är din förebild?
Har nog ingen…

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Kolla tv och käka godis.


Dag 4 - Vad bjuder jag på för mat?

Jag skulle bjuda på 3 rätters  ofc. Då till förrätt skulle jag bjuda på mammas skagen röra på en toast och lite sallad typ, jag är också grym på skagen (; Till huvudrätt skulle det bli fylld oxfilé med ädelost typ och sen hasselback potatis och nån fin sås till det, typ hemmagjord med lite ost i den med, fiiiiiiiint. Till efterätt skulle jag göra mormors vitachoklad parfait ( vet ej hur det stavas) Men typ som glas fast finare och godare och sen en varm bär sås till det. mums. ring när ni vill komma jag ställer!!!
love bruttanbecka


sanna har just åkt hem

Halloj, nu så har vi just skjusat hem sanna och nu ska jag sova hela dagen. Min jävla förkyldning, hemskt. Men igår var det trevligt Sanna sov över osv. gott. puss becka

med sanna

Halloh, nu är jag hemma dock inte själv, sanna är med. Våra vänenr dissade oss så nu blev det bara hon och jag, men fiiint är det ändå. Nu ska vi flöta chips och sen vet i fan vad vi gör, ha en go natt/kväll
pussss becka


börjar bli sjuk

Suger, jag börjar bli sjuk tror jag, förkyld som bara den och tror jag har feber, men gott att man blir det i slutet av lovet iaf. Nått posetivt.

ute



var ute och fotade lite smått idag innan, pallar inte lägga upp alla bilder, här har ni några. Slänger även in en bild på mig själv på köpet.

Dag 3 - En rolig kväll

Hmm vilken ska jag ta? eksjö stadsfest 10. Båda kvällarna var awesome men lördagen var fan bäst. Kvällen började med feeest hemme hos mig med en massa folk, spelade ölspelet, dansade osv.  efter det så gick vi ner till stan runt 22,00 och kollade lite band. ahh nu minns jag inte band som spelade den kvällen men bra var de. tror darin spelade iaf. Under kvällen träffade jag även min klassmates och det var fint. Kvällen slutade upp med att efter mat på knekten så vandrade jag, jerry och matte hemåt till kvarnarp. Guuud så fint kväll. Jag jan tyvärr inte beskriva så bra här men det var bra.



hittade visst inga fler bilder från stadsfesten, men detta är påvägen ner..

vaknat

Just vaknat, funderar på att dra frulle nu faktisk och sen lovade jag igår att hjälpa henne och städa lite så får la göra de. men sen ska jag nog ta en lång promenix ute, så fint väder :)
Ikväll blir det käk ute, gott. Ha en bra dag
puss

sängen

nu blire sängen och nån film tror jag, försöka få lite mer sömn inatt än vad jag fick igår natt, somnad vid halv 5 :/ Men josse gick just hem efter att vi kollat på 2 beck filmer och fikat...igen. Men fin dag med henne. Imon har jag inga vidare planer, mer än att ut och äta med Frasse, Callenryd och Sanna, blir nog trevligt. annars tror jag faktisk att jag ska ta tag i mitt liv imon och städa lite kanske (a)
ahja, ha en bra kväll och godnatt.
puss becka

lilja 4-ever

Lilja forever så jag just, det kan vara den sämsta filmen jag någonsinn sett. Den handlade bara om sexslavar och prostitution osv. Det ända man fick ser va små stackars flickor som såldes på gatan. Super dålig film!!!!

Låång promenad

hej, nu har jag just kommit in, har vart ute med Josse i 3 timmar på lång promenix, vi hade även med oss fika på vägen, fint. Nu tänkte jag sätta på en film i väntan tills joss hör av sig, sen ikväll kommer hon och då blire beck som vanligt :)
ha en bra dag
pusss



bild ifrån joss och min vandring upp till skuregata 09

Dag 2- Min först kärlek

Jag har ju som alla andra vart tillsammans med massor av killar när man var yngre med inget var ju seriöst då. Så får la ta den ''första'' som var mest seriöst i denna kategorin. Och då blir det en kille vid namn Adam Johansson som jag känner från göteborg. Vi lärde känna varandra genom mammas nya kille, har mammas kille vart min riktiga pappa så hade denna killen vart min kusin så... men i alla fall, det kilckade direkt och vi blev kära. Men eftersom vi bodde så långt ifrån varanda så var vi endast tillsammans på sommrarna, jag vet låter sjukt men var mysigt haha. denna killen var även den första jag kysste, vi var 12 år och oj så mysigt det var då hhaa. från att vi var 11 år tills 14 år så var vi tillsammans på sommrarna, jag minns det som igår.

Idag har jag knappt ingen kontakt med denna killen vilket som är lite synd. Men livet går vidare och så var det när becka blev kär första gången, heh.



här är den unge mannen 14 år och nu är han 18 år.

dag 1 - presentera mig

Jag pallar inte skriva jordens längsta presentation av mig själv för så jävla kul är de inte. Men Jag heter becka Nilsson 17 år och bor i eksjö. Jag går på brinell, omvårdnadsprogrammet 2:a året. har en dröm att kunna få hjälpa människor i nöd och hjälpa de som är i behov av hjälp därför går jag där.
Jag bor tillsammans med min familj, syrran som är den finaste på denna jord, mammsen och mammas kille typ. Mina päron är då skilda och jag träffar min pappa då och då endast. Jag har även en pojkvän som jag på tisdag firar 2,5 år med. Han har gjort mitt liv bättre och jag älskar han mest. På min fritid så umgås jag med mina vänner, ni vet vilka ni är och jag älskar er så pallar inte räkna upp er, tränar en jävla massa, umgås med killen osv.

Vad ska man mer säga om sig själv? Jag älskar och brinner för musiken, jag sjunger även själv och önskar en dag att min sångdröm ska bli verklig. När det gäller musiken så lyssnar jag mest på rock, både soft rock och ända till screm rock så som sabaton osv.



snacka om boring bild..

hmm göra denna? tro de.. börjar idag

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – En rolig kväll
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

första bilden med kameran. fin right? haha.


fy fan vad nostalgisk man kan bli. Liseberg 09


kamera

Nu har jag köpt minneskort till kameran som jag fick av babe i julklapp, så nu kan jag börja blogga på riktigt med bilder osv. Värt..


I nässjö...än

Hej, nu har vi just gått upp och kollar just nu lite tv. Idag ska jag dra hem emot Eksjö och imon blir det långdag i puklabacken med Joss. fint. Bloggar mer ikväll
love bruttanbecka

bio och käk

Halloh. Idag har jag och brudarna vart i jkpg och myyst lite. Först käkade vi på O'lerys där jag åt kyckling med ris osv. Ganska gott faktisk. Efter detta drog vi på bio, the town. Grym film ska jag säga. Fy fan.. Awesome.
Här kommer trailer.

Stan och käk

Heejsan, Nu har jag just ätit, idag bjöds det på kycklinggryta och pressad potatis. Nyss kom även jag och älskling hem från stan i Eksjö. Kollade endast runt lite, lite kläder och även minneskort till min nya kamera. Nu ska snart Jerry åka hem så ska vara lite social med han, ha en bra kväll, jag skriver mer senare.
love bruttanbecka


Godmorgon

Halllo, ja godmorgon stämmer faktisk, jag gick precis upp. Dock sover pojkenvännen fortfarande. Idag har jag absolut inga planer, mer än att jag tänker tvinga ut Jerry på Den lång promenaden. Längtar tills imon då ska jag och brudarna till o'lerys och kolla bio i jkpg. Det kommer bli fint.
Ha en bra dag, vi hörs.
Love bruttanbecka

miitt 2010

gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
Ja det tror jag, kan dock inte komma på nått nu.

höll du några av dina nyårslöften?
Yees, skulle träna in beachen 10 och de gjorde jag ;)

blev någon av dina vänner förälder i år?
nesh :P

dog någon som stod dig nära?
ja, tyvärr 3 st. Ett riktigt döö år.

vilka länder besökte du?
danmark

är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?
körkort, mer pengar, bättre väder tyyp

vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
12 januari då gammelmorfar lämnade oss, 10 april då jag sjung i Idol, 11 juli då jag och älskling hade 2 år, eksjö stadsfest, finns säkert fler..

största misstaget?
ingen aning

har du varit sjuk eller skadat dig?
ja förkyld osv.

bästa köpet?
min svarta transperanta skjorta och svarta conveerse.

vad spenderade du mest pengar på?
klääder

gjorde någonting dig riktigt glad?
ja 

vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
mikrofonkåt, love the way you lie, rap das armaas,

var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare tror jag faktiskt,

vad önskar du att du gjort mer?
sparat mer pengar

vad önskar du att du gjort mindre?
vet inte,

hur tillbringar du julen?
familjen

blev du kär i år?
nae har dock vart kär hela året.

hur många förhållanden?
samma som för 2 år sedan ;)

favoritprogram?
paradise hotel

bästa boken du läste i år?
läser inte.

största musikaliska upptäckten?
att sonic syndicate är redigt jävla bra

något du önskade dig och fick?
jajamen, kamera och nyrenoverat rum.

något du önskade dig men inte fick?
nae

vad gjorde du på din födelsedag 2010?
inte en aning, familjen firade mig antagligen.

finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
mer konserter, mer pengar, bättre väder

hur skulle du beskriva din stil år 2010?
varierande.

vad fick dig att må bra?
vänner och pojkvän

vem saknade du?
Gammelmorfar

de bästa nya människorna du träffade?
träffade ju de bästa i slutet av 2009 men har lärt känna lite nya människor detta året med,

årets hetaste kändishunk?
Joel kinnman

goo låt


myyskväll

Nu har jag och babe vart nere och handlat lite myys till kvällen, nu ska vi även slå på en film. Death race 2. ha en go kväll. Love bruttanbecka


Nu är det dags.

nu har jag bytt design och tänker Försöka börja blogg igen, har ändå inget att göra vid datan mer än facebook, så bloggning blir nog perfect för mig. I förgår vad det nyår vilket firades med fina vänner och pojkvän. det var kanon kul osv. alltid kul att lära känna nya människor. Vi 12 slaget sen så träffade jag såklart mina sötnosar, ella och frida. Har även skaffat baldejt, får ju nämna då att det var Fridas förtjänst. Men gott att man slipper gå själv nu då. haha.

Ha en go kväll och börja gärna läs min blogg igen :)
love bruttanbecka


RSS 2.0