19 från i lördags







































Foto av Fanny.


Yeeeah

Nu har jag internet, idag har klassen vart i stockholm och det var sjukt nice, shoppade lite och besökte Astrid lindgrens sjukhus. Mysig dag, kom hem med ett par haremsbyxor i leopad och en uttöjning i leopard, as nice ;)

Tänkte även sammanfatta veckan som ni i bloggen har missat pga av att jag inte har haft nått internet.




Min finaste gick balen , finaste paret på röda mattan.

7

Syrran fick sommarlov, var och tittade på henne i kyrkan.




No internet

Hejsan. Hemma har jag inget internet, tyvärr så tog blixten det...igen. Men hoppas det är löst efter helgen så jag kan börja blogga igen. Men nu sitter jag vid älsklingens dator medans han är på campangfrukost och allt vad han skulle göra nu. Snart ska jag göra i ordning mig inför hans student utspringade som är om ett par timmar. Usch jag vill med, dock är de ju min tur nästa gång vilket känns grymt bra :)

Ha en bra dag, det ska jag ha plus att det är 4 veckor kvar idag till jag och jerry har 3 års dag, aww :)
Puss på er!

helgen

Tjenare, helgen har vart bra. Fick träffa min kärlek igen så har vart i Nässjö ända tills nu. Vi har bara chillat i solen och igår så var vi ute i råstorp och grillade med Nadja och Adam. Trevligt! :)

Nu ska jag plugga lite svenska, så frida kan f¨sin uppsats "rättad" tills imon, ha en bra kväll :)
puss

niclas + dagens outfit



spännis Niclas tar studenten :) Grattis killen!! :)


4
dagens outfit slänger jag även in.
Ny köpt klänning från göteborg, gina tricot var de :)

nu drar jag till mormor och firar henne. puss på er.

göteet!!!!

Tjenare, igår kväll/natt kom jag och min familj hem från student i götet. Fy fan vad avsensjuk man blir när de springer ut och man vet själv att man är så nära. Man glad för niclas skull, kul att nån får uppleva lyckan ;) På kvällen drog jag med mina sysslingar in till göteborg, vi drog till slottskogen där det var fest med sköna gäng på gräset. Ha de en awesome natt och kväll, aldrig fel att få festa i göteborg med nytt folk :) Nu sitter man här och är ganska sliten efter dygnet som vart. idag blir det nu att fira mormor som fyller år sen dra in till Nässjö för at träffa kärleken som kmr hem från napa idag :D

Nu måste jag göra i ordning mig för att dra ner på stan och inhandla present till fanny eftersom hon också fyller år :) ha en bra dag, puss

RSS 2.0