Fredag

Halloj.
Igår kom jag hem från Helsingborg, där jag vart med min familj. Vi har bott på hotell, gått på stan och sedan turat mellan helsingborg och helsingör. Den kvällen då vi åt kunde vart bättre. Jag lyckades få i mig jordnötter som jag är bajs allergisk emot, det var ju inte alls kul för mig just då. Men jag lever ju, så det är ju lugna puckar just nu :)

Idag blir det att träffa hjärtat, som jag saknar så in i! Hade även tänkt att hinner ta en springtur i regnet faktisk.
Ha en bra dag.
love bruttanbecka

Hemma igen.

heeeej.
Nu är jag hemkommen från ett fint Helsingborg. Är trött som fan just nu så pallar inte berätta, men gör de imon.
Godnatt.
Love bruttanbecka

Gränna idag.

Hej.
idag har jag och familjen vart i Gränna. Det var mysigt. Var på gränna berget och fikade osv. Sedan gick vi ner i hamnen och kollade lite. Haft en bra dag :)
Imon bär det av mot Helsingborg med också familjen. Om jag får tag i nån data bloggar jag annars så ses vi igen på sent på torsdag kväll eller fredag ;)
Ha de bra så länge.
love bruttanbecka


Sprungit

Hej.
Nu har jag precis vart ute och sprungit några km, det var riktigt tungt idag faktisk, har inte tränat på nån månad så hehe :) Jag har även sett serie som jag nämde innan. Den var kanon bra!!
Nu ska jag hoppas in i duschen, sen blir det lite tapas med familjen.
Ha en bra kväll
love bruttanbecka

Måndag

Hejsan ;)
Idag har jag bara tagit det lugnt, har rensat vår dator lite här hemma osv. Planerna för dagen är nog endast att ut och springa. Även se camilla läckbergs serie, ''olycksfåglen'', hoppas på att den är bra :)



Längtar efter exakt såhär varma dagar nu!!!

dagens låt, dålig version.



Spotify:

Eminem – Love The Way You Lie

helgen

hejsan ;)
I helgen har jag vart i nässjö hela tiden, myys! Igår kväll var jag med alexandra, frida och corre, vi lagade mat och kolla film. Redigt fint var det :)
Idag så blir det att åka hem osv.
Nu i veckan så ska jag och my family till Helsingborg över 2-3 dagar, det ska bli sweet!

Hoppas ni har haft en kanon helg.
love bruttanbecka

dagens låt


Fredag

Hejsan bloggen.
Igår var jag med Sanna, lovisa och frida. Åkte runt och crusade lite och hade allmänt kul. Idag har jag städat lite osv. Idag blir det även att åka till nässjö för att träffa min pojke. Vi har väl tänkt oss en kväll i stil med godis och film tror jag ;) Imon ska jag och lite brudar grilla hos min kära vän alexandra, det kommer bli fett :)
Hör av mig imon :)
ha en trevlig helg.
love bruttanbecka

Torsdag

Hejsan alla som läser :)
Idag har jag inte hunnit göra så mycket än, gick upp för ett par timmar sen, käkat frukost och duschat. Vid 15,00 ska jag ner och klippa mig på Salong Gamla Stan här i Eksjö. Jga hatar verkligen att klippa mig haha, är förmodligen den ända som tycker det... klipper mig dock bara en gång om året så det får man väl stå ut med. Funderar på att klippa det kortare än vad jag egentligen behöver bara för att testa nått nytt. Jag har typ håret ner till röven just nu så funderar på att klippa av typ 15 cm eller nått, får se vad jag vågar haha som sagt får ens se om jag kommer dit :P

Efter min hemska klipping ska jag träffa Sanna, det ska bli fett mysigt :)
Ha en bra dag
love bruttanbecka



jag innan dansuppvisningen i våras.

Tisdag och onsdag

Hejsan :)
Igår så drog jag till nässjö för att träffa min underbara pojkvän och sova där, vi kollade skräckfilm..som alltid.. och hade det super. Idag så har jag vart med Alexandra, mysigt värre!
Hoppas ni har haft en bra dag
love bruttanbecka



Min fina vän på bild :)

Måndag

Heejsan.
Nu har jag precis duschat och gjort i ordning mig för dagen. Idag blir det att träffa Josse innan hon drar till Spanien, vi kanske tar oss en tur till Nässjö också, vi får se :)

Ha en bra dag alla.
love bruttanbecka


Dag 4-6 på min resa :)

Dag 4:
Denna dag så bar det av mot ullared! Vi har en stuga som inte ligger så lång därifrån så vi åkte dit. När vi kom dit så var det ingen kö in med typ 385950282 bilar. Där inne sen så var det massor av folk och typ miljontals kärringar man bara ville nita. Inne på ullared är den ända gången jag får lust för att misshandla!! Men jag hittade en jävla massa saker ändå, inga kläder typ men massor av annat. En lyckad dag.

Dag 5:
Denna dag skulle vi också upp tidigt för att dra in till Liseberg jag och Jerry. Vi belv in sjutsade av min päron och sen började livet inne på Liseberg, det är kul, men nja börjar tröttna på det. Dock är det nog sant som min pojkvän säger att det blir tråkigt för mig efter som jag aldrig vågar testa nått nytt haha.. men vi åkte mycket och gick hem när de stängde.

Dag 6:
Denna dag så låg vi och sov länge. Sen åkte vi runt till lite affärer för att hitta pärlor och pärlplattor, har hittat en ny hobby, haha. Hittade dock inget så vi drog hem för att göra iordning oss för att dra iväg och käka middag hos några vi känner. En underbar kväll med as god mat och trevligt sällskap.


Dagens låt


Dag 1-3 på min resa :)

Dag 1:
Denna dag vaknade jag upp bredvid älsklingen, vi packade ihop lite saker och åt frukost. Vi halv 10 denna morgon rullade vi iväg mot Kalmar med hans farmor och farfar. En skön biltur utan AC och med dunkande Elvis i bilen haha. När vi kom ner så satte jag och jerry upp vårt tält och hade det bara mysigt. Vi gick även till havet och badade lite, uhh så skönt det var! På kvällen sen så drog vi in till Kalmar stad med cyklar. Hade tänkt dra på bio men fanns ej platser så vi gick och tog en glass istället och gick lite i hamnen osv. Myys. Vi tog oss även en tur in i Kalmar slott, scary!  Sen drog vi hemåt mot husvagnen för att sova. Denna natt sov jag så sjukt dåligt, det var kallt, varmt och fuktigt….

Dag 2:
Denna dag så började vi dagen med lite frukost i solen och sen drog vi iväg för att åka ut med båten de hade. Vi åkte till en brygga någonstans på detta hav haha. Men det var super mysigt, vi badade och solade hela dagen. På kvällen så gjorde vi i ordning oss lite och drog in till stan denna kväll igen för att se på bio och denna kväll fanns det platser. Vi såg Eclipse, det var den bästa av de alla tycker jag! Cyklade åter hem igen för att sova, denna natt sov vi inne i husvagnen för att få en bättre nattsömn, och det fick vi!

Dag 3:
Denna dag var vår sista dag i Kalmar. Så vår sista dag tillbringade vi inne i stan med shopping. Vi båda hittade en hel del. Jag shoppade dock bara på min favorit affär, MONKI! Efter denna dag så drog vi tillbaka till campingen för att packa ihop det sista och käka. Sen bar det in till stationen för att ta tåget mot Göteborg. Vi fick sitta i ett tåg utan AC i 4 timmar denna kväll och jag höll på att dö ska ni veta! Men fram kom vi, när vi kom till stationen i Göteborg så hämtade mamma och de upp oss och vi drog upp till vår Stuga.


Hemma igen :D

Hejsan läsare.
Nu är jag hemma igen, det har vart en helt underbar vecka!!!!!!
jag tänkte berätta mer om varje dag senare ikväll och så, nu ska jag nämligen gå och packa upp osv.
Återkommer så att säga :)
love bruttanbecka

Bloggpaus



Nu drar jag, så vi ses om en vecka :D
Ha de förjävla gott för det ska jag ha de!
Love bruttanbecka

Söndag

hejsan :)
Dagens planer är idag att fira Jerrys mamma som fyller år och även fira lite av våran 2 års dag:) Nu ska jag packa klart för jag dra iväg på trip nu! Så kommer ha bloggpaus i typ en vecka hoppas ni klarar er ;)

Nu ska jag in i duschen!
ha de bra :):)
love bruttanbecka

Gårdagen

Heeej!
Igår kväll blev det grill med några härliga personer, haha! Vi hade det jävligt chill och ganska flummigt. Efter vi hade grillat drog vi lite till stan och köpte lite läsk osv sen satte vi oss i parken och körde lite sms roulett, så ni som har fått konstiga mess av mig, sorry! ;P Efter detta så drog vi hem till sanna och körde lite anden i glaset, fett läskigt haha! Bruk jävlen rörde ju på sig :O:O Efter det så drog vi alla en mjukglass, mmm gott :D
Tack för en konstig men härlig kväll folket :):)

love bruttanbecka

2 år med älskling idag!


Idag har vi 2 år älskling.
Vissa människor vänta en livstid för en stund som denna.
Vissa människor söker alltid för att en särskild kyss.
Men jag fann de direkt i dig.


Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi kommer få.
Som jag hoppas att vi kommer att få.


Du är fortfarande den jag vill springa till och bli fångad i din famn.
Du är den jag vill ha för livet
Du är fortfarande den som jag älskar
Det enda jag drömmer om
Du är fortfarande den jag vill kyssa god natt
Den som jag tillhör


För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
För du betyder livet för mig.
Och jag kommer alltid att älska dig, baby.
Och jag ska vara där för evigt.


Jag vill vara med dig till stjärnorna inte lyser mer.
Jag kan inte leva utan din luft i mina lungor.
Jag kan inte stå när du inte ser på.
Jag vill inte leva utan ditt hjärta i mitt.


Du är mitt liv, mitt allt Jerry.
Jag älskar dig.
Massor av kärlek från mig.

 


Lördag

heeej ;D
Idag är det ju typ asvarmt ute, man vet ju inte vart man ska ta vägen. Men idag iaf så har jag vart med mamma och familjen på stan och käkat frulle där, fick även lite kläder av mammsen som jag hade kollat in :P vi fixade även present till Jerrys mamma nu med, det blev nice :) Ikväll blir det grillkväll med några underbara människor. det kommer bli kanoners!
ha en härlig lördag folket!
Love bruttanbecka

dagens låt


Fredag

Hejsan :)
nu har jag precis kommit hem från stan, har vart där med Josse. Vi har letat paket till jerrys mamma som fyller år på söndag sen har vi även fikat lite :) en mysig dag än så länge :) Nu ska jag laga till lite käka och sen blir det att träffa Josse igen.
ha en bra dag
love bruttanbecka

Hemma

hejsan ;)
Nu är jag hemma från Nässjö. Har just käkat lite osv. Ikväll blir det att träffa Josse en stund, blir förmodligen promenix och lite movie :) Och idag är det bara 3 dagar kvar till Jerrys och min 2 års dag och när vår resa börjar, längtar sjukt mycket :)

Nu ska jag ringa my friend, ha en bra dag
love bruttanbecka
Och Sanna om du läser detta messa mig då, vi måååste ses snart honey!

Dagens låt * 2



Dagens låt


Godmorgon

Hejsan :)
Nu har jag just gått upp, kändes som om det var dags nu haha. Dagens planer blir förmodligen att dra till älsklingen och sova där inatt. Nu ska jag nog ut och sola en liten stund och käka lite frukost.
Ha en bra dag
love bruttanbecka

Slänger in ett litet klipp från en bra film, A walk to remember.


Tips på röra till bakpotatis.



Om ni inte har fantasin eller har tröttnat på alla röror så som skagen osv då har jag ett nytt tips till er :)
-Cream frech
-Skinka
-Räkor
-Lök
-Svart rom

ta så mycket av varje ni vill, det är gott som fan :)


Tisdag i Jönköping

Hejsan :)
Idag har jag spenderat min blogg i jkpg med min älskade vän Josse. Vi åkte dit med ingvar runt 9 tiden så vi började vår shopping vid 100 när de öppnade. det var super lugnt och skönt att shoppa just då. Efter staden så drog vi upp till a6, käkade på soya och sen shoppade lite till. Vi tog även en liten fika innan vi åkte hemåt. Dagens köp blev, 2 baslinnen i svart och vitt  från gina tricot, en blåvit kjol, ett beight linne, en gammelrosa klänning, en millitär grön klänning från Hm, en sjal och ett blommigt linne från lindex. Super nöjd med mina köp idag, behövde verkligen allt jag köpte så :)

Nu ska jag ner och käka bakpotatis.
ha en bra kväll
love bruttanbecka

Dagens låt


Twilight

Nu har jag suttit inne idag och kolla på twilight filmerna, har inte sett de innan. Men de var sjukt bra faktisk. Just nu väntar jag på att jag ska kunna se sen senaste med, längtar!




Dagens låt, lova att kolla hela musikvideon, skit fin!


Måndag

Tjobre ;)
Just nu har jag precis käkat lite frukost på sängen och kollat Solsidan. Den serien är för jävla bra haha. Idag har jag inga planer faktisk, har funderat på att antingen ringa Josse och fråga om vi ska dra till långanäs idag igen eller om man bara ska sola och läsa lite hemma, de är frågan?

Jag skulle egentligen jobbat denna veckan med min far i Örebro men blev ej så. Han tyckte att jag kunde ta ledigt för att det inte var så mycket att göra :)

Och just nu finns de 2 saker som jag längtar till som fan!! Till helgen då Jerry och jag firar 2 år tillsammans, kan de bli mysigare? :) Åh älskar min pojkvän! Sen längtar jag även till nästa vecka då jag och Jerry skla ha en lite semester trip haha. Först Kalmar i 3 dagar och drar vi bussen mot gbg och är i min stuga i 4 dagar och då ska vi förmodligen till ullared, TOPPEN! :)

Nu ska jag in och kika facebook och sen lite andra bloggar..
Ha en bra dag
love bruttanbecka

Kvällen

Hejsan!
Nu ikväll har jag och Josse grillat. Fy fan vad gott det var. De brukar vara tradition att vi grillar en gång om året på sommaren. Denna gången så grillade vi tjock korv och choritzo korv med bröd och potatis sallad. Med grillad ananas och tomat till, mmm vad gott. Som efter rätt så åt vi choklad fondy, gud vad gott det var. Vi hade jordgubbar, äpple och banan som vi satt och doppade i smält varm choklad. Det var riktigt gott!
jag har haft en bra kväll, hoppas ni med har haft de. Nu funderar jag på att dra till bby, haha

Ha en bra kväll
love bruttanbecka

Söndag

Hejsan.
Idag vaknade man upp bredvid älskling igen, alltid lika fint. Nu ska vi snart ner och käka lite frukost sen ska jag be ge mig mot långanäs med Josse :) Vi hade tänkt en dag på playan av Eksjö haha.

Ha en bra dag läsare
love bruttanbecka



Skolavslutningen för 3 år sedan...

Vill du bli på bra humör, lyssna på denna låten då!



http://www.youtube.com/watch?v=tM0sTNtWDiI&feature=related

Lördag

Hejsan :)
Idag är det sjukt varmt ute!!!! Men just nu har jag precis ätit frukost osv. Snart ska förmodligen jag och babe ner och bada, i denna värmen överlever man ju inte på land...

Ha en bra dag, jag bjuder på en gammal bild idag igen..
Love bruttanbecka


dagens låt


Kvällen

Hejsan alla läsare :)
Idag har det vart en underbar dag om inte min kväll. Runt 4 tiden så kom min älskade jerry, vi är ensam eftersom min mamma och de drog till gbg idag. Så vi chillade lite mös osv. Sen grillade vi lite käk och satt ute och hade de bara gott :D
Nu blir det snart skräck filmer och sen massor av godis, fy fan vad gott man kan ha de. :D

Ha en bra helg folket!
love bruttanbecka


till min kärlek, jerry



Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Var inte rädd, Jag går bredvid dig.

Nu är jag din, och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Ja jag ska älska dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig.
För du betyder allt för mig

Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer

Godmorgon

Nu ska jag snart cykla ner mot min sista dag på jobbet, fy fan vad underbart. Som jag skrev till min vän josse i morse att jag ahr nog fan aldrig mått bättre än vad jag gör idag :D Gott att ha 2400 kr nu i fickan faktisk :)

Det blir nog inte så mycket bloggning i eftermiddag för jag ska och fika med några osv. Men vi får se om tiden räcker till haha :)

Ha en kanon dag
love bruttanbecka

RSS 2.0