Tjohoo.

Hej :)

Nu sitter jag här omsinkad och med fett hår. Men känns inte som det är nån menning med att göra iordning sig nu, efter som att jag och brudarna ska iväg och bada pool i nässjö sen :)
Nu så måste jag dra iväg och hjälpa mamma. Om ni undrar varför jag inte bloggar så mycket just nu är det för det är sjukt mycket att fixa inför mammas 40 års fest. Den hon ska ha på nyårsdagen :)

Ha en bra dag!
Puss och kram Becka

Tisdag = 2 dagar till nytt år!

Hejsan babes :)

Nu har jag just gått upp och gjort i ordning mig lite. Men chillar fortfarnade haha. Snart får vi gäster som ska fika lite och snacka lite skit, sen ska jag med mamma och de och handla inför hennes 40 års fest på nyår :)
Annars så taggar jag nyår till tusen just nu, nån mer som gör?

Ha en bra dag,
Puss och kram becka

Jag har lovat er...



Detta är min nya tv, jag lovade er en bild och här är beviset :)

Mina köp i Jönköping :)



Svarta Strumpbyxor 2 pack, HM
Lösnaglar, HM
Lösögonfransar, HM



Leopad sjal, GINA TRICOT
Gammelrosa sjal, LINDEX



En lång cardigan, GINA TRICOT



Armband jag fick av Josse i julklapp :)



Ett paket, ÅHLÉNS
Hm, undra vem det är till och vad det är?



En svart bh med blommor, GINA TRICOT



Svart tunika, GINA TRICOT

- Köpte även ett svart stort halsband att ha till nyår, men pallade inte ta bild (a)

Ha en bra kväll
puss och kram becka

Hejsan :D

Nu har jag precis kommit hem från träning och jönköping. Josse och jag har haft en bra dag och shoppat mycket. Berätta mer om dagen ikväll eller imon, nu ska jag ner och förbreda mys inför kvällen. Josse och jag ska se film och käka morötter, gruka med dipp MUMS :)

Ha en bra dag
Puss och kram becka

Tagga morrondagen

Hej bloggen :)

Nu har jag precis sett Underbar och älskad, den filmen är faktisk riktigt bra! Nån mer som gillar den?
Imon blir det jönköping med Josse :D Vi ska shoppa en massa på mellandagsrean och bara umgås, de ska bli riktigt mysigt! Vi åker redan vid 9 så hinner nog inte blogga så mycket på morgonen, men när jag kommer hem så gör jag det om jag hinner innan träning ;)

ha en bra kväll och godnatt för mig
Puss och Kram Becka

Ny tv



Mamma och vi fick ett impuls ryck att åka till jönköping nu ikväll och efter som jag hade nu fått så mycket julklappspengar så jag köpte en tv :)

Vad ska man se ikväll?



Amerikansk komedi från 2001. Marias jobb är att planera och organisera bröllop och hon är så upptagen av jobbet att hon inte hinner med sitt eget privatliv. Men när hon väl träffar sin drömman, visar det sig att han redan är förlovad med en av hennes klienter.

Kanal: 3
Tid: 21,00


Svenskt underhållningsprogram från 2009. Programledaren Peter Jihde minns det bästa från Idol 2009.
Det magiska ögonblicken i idol 2009.

Kanal: 4
Tid: 20,00


Svensk komedi från 2006. Isabella Eklöfs liv har inte riktigt blivit det hon föreställt sig, vid det här laget borde hon vara firad filmstjärna och ha en fantastisk pojkvän. Men så är inte fallet, karriären har inte kommit igång och pojkvän saknas. När hennes stora chans dyker upp är hon inte sen att ta den. Men vägen till framgång blir allt annat en enkel. I rollerna: Martina Haag, Nikolaj Coster-Waldau, Ellen Mattsson, Katrin Sundberg, Jonas Malmsjö. Regi: Hannes Holm.

Kanal: 4
Tid: 21,00


Dagens låt <3


IDOL CALLE :)




Spotify http :
Calle Kristiansson – Calle Kristiansson

Rebeckas jul :)

Julafton: Jag gick upp runt 10 tiden och åt frukost, gjorde sedan även iordning mig inför den stora dagen:P
Jag hade på mig ett par svarta leggings, ett vitt långt linne och en vit kofta över det. Vid 12 tiden åkte vi till min 96 årig gammelmorfar pratade lite och myste. Runt ett tiden åkte vi hem för att hämta julklapparna och fixa till det sista. Klockan var nu redan 2 och vid skulle vara hos mormor då. Vi hämtad öven Frank på vägen ( syrrans pappa ). När vi kom till mormor så drack vi lite glögg, eller för mig blev det nog något mer än för de andra, svepte nog runt 15 koppar haha. Sedan var det även ost och kex till. Man kan ju aldrig sluta äta när man väl har börjat heller haha. Vid 14,55 började julvärden snacka och tända ljuset, allt det där vi kan utantill i detta läget. Sedan drog Kalle Anka igång. Min favorit i det är tomteverkstaden, vad gillar ni mest?

Efter Kalle Anka så hjälptes vi åt med maten, vi hade det väldigt kul måste jag säga, knuffade på varandra, kastade mat, busade ja allt ni kan tänka er man helst inte ska göra i ett kök haha. Närvarande vi våran julafton var. Mormor, Leif (mormors man), Mamma, Ingvar (mammas man), Frida (syrran), Frank (syrrans pappa), Tony (Leifs son) och Lasse (Leifs pappa). Vi hade det mysigt. Runt 7 tiden började vi öppna paketen, åh så spännande detta är!
Det första paketen jag slet upp var Jerrys pärons paket, var så himla nyfiken! Nu när alla var glada och nöjda så kollade vi lite på tv och snackade, fixade även lite fika. Kvällen fortsatte med att se Svensson Svensson, hur kan man missa att se det? Alltid lika kul!
- Vart fan är arne waise? säger Gustav helt förstörd
HAHAHA!
Runt 11 tiden käkade vi tomtegröt och sedan dorg vi hem efter en lång dag. Jag somnade i stort sett direkt när vi kom hem, hoppas ni med hade en bra julafton :)

Detta fick jag på Julafton:

- En lila mysdress av Jerrys päron:)



- Nya sänglakan, i sånt matrieal som i hotellakan av Mamma och Ingvar

- en nessesär av mormor som hon har sytt :)

-Armband av Syrran

- En skit fin tavla på mig och Jerry av fanny

-Pengar

- Presentkort på:
Lindex
Gina tricot
HM


- Tavla av syrran :)

- Parfym av älskling <3



Min outfit på julafton var :




Juldagen: Jag låg och sov länge, det var skönt. Sedan åt jag lite frukost med morfar som kom upp från skåne på julaftonskvällen. Efter frukosten gjorde jag iordning mig lite för att fira jul med morfar. Vi började äta julmat och sedan pratade vi lite. Efter en stund fikade vi och öppnade paketen. Pappa var även uppe och lämnade av paket från anettes släkt (pappas tjej). Runt 8 tiden så åkte jag och Ingvar och hämtade Jerry, kände att jag behövde han och jag saknade han :)

Denna dagen fick jag:

- Pengar

- Smycketräd av jerrys farmor och farfar :)

-Trisslotter


- Lite kläder

- Smink :)

- Presentkort denna dagen med ;)

Annandagen: Igår så var jag uppe med tuppen nästan, nejnej men gick upp vid 9 för att åka och träna med josse, på friskis annadagsgympa! Vi började cykla och det hade snöat nått så in i den natten så det var halt och massa snö så ni kan ju tänka er hur det såg ut när försökte cykla fram:P
När vi väl var framme så var våran energi slut, men nu nu skulle vi gympa, vilket vi inte var nått taggade på i detta tillfället. Men vi peppade varnadra och körde, vi klarade det iaf.
Vi 2 tiden var det tänkt att vi skulle åkt till farfar för att fira jul med sjukdom gjorde att vi fick ställa in julen där iår. Så henke (min farbror) kom upp och fikade istället och snackade lite. det var riktigt mysigt! Senare på kvällen åkte jag och Jerry till pappa och käkade mat och bytte lite julklappar :)

Denna afton fick jag:

- Ett gosedjur som jag ville ha som prydnad, en barbarpappa haha :)


- Shampoo, balsam

- smycketräd av Henke :)

-Presentkort

- Godis



- Pengar

Sammanfattning julen 09 :
Denna julen har vart bra, jag är njöd med vad jag har fått och njöd med allt sällsakp jag umgåtts med :)
Hoppas ni andra haft en minst lika bra jul som jag
Puss och Kram Becka


Ett tag sedan

Hejsan :)
Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men när det är jul så ska man väl inte sitta vid datan eller? :P
Just nu så har jag och Ingvar just vart nere på elgiganten för att kolla tv osv. Hittade tyvärr ingen, så satsar på att köpa en imon i Jönköping! Snart så kommer syrran hem, saknar henne.
Ikväll kommer mer bloggning jag lovar, vad jag fick i julklapp och lite om mig jul osv.

titta gärna in ikväll!
Puss och kram becka

Jul igen :)

Hej :)
ulafton var bra igår, kommer berätta mer om detta idag och vad jag fick osv. Idag blir det jul igen. Morfar är uppe från skåne och vi ska snart ner och käka frukost, sen antar jag att det blir julmat och julklappsöppning :D
Jag bara älskar julen haha.
Annars så längtar jag bara efter älsklingen just nu.

Ikväll ska man till pappa och vara där, för imon ska vi till farfar och fira jul. Och då kommer HENKE (farbror) :D

Ha en god fortsättning
Puss och Kram becka

JULAFTON :D

Hejsan och god jul till er alla :)
Just nu har jag precis kommit hem efter första vändan idag, vi har vart hos min 98 åriga gammelmorfar, Hilbert :) Dock måste jag erkänna att jag tycker det är riktigt jobbigt att se att han har börjat bli så gammal och inte känner igen mig, jag var ändå massa med han när jag var lite, detta känns i hjärtat!

Om en halvtimme blir det nästa vända, då det bär av till mormor ;D
Blir kalle Anka, julmat och julklappsöppning, en riktigt julafton helt enkelt :)
Ha en bra julafton alla
Puss och Kram Becka



Dagens låt :)


GOD JUL


Dagen

Halloj här mitt i julstressen :)

Idag har det vart en bra dag. Jag har först vart i Jönköping med Mamma och dom och handlat det sista, alltid i sista minuten haha. Men iaf det var sjukt mycket folk men annars mysigt :)
efter vi kom hem så mådde jag lite si sådär så sov i ett par timmar och kollade på en gammal film, så kallad Fucking Åmål haha, det var ett tag sedan man såg den gamla ungdoms filmen!
Och nu sedan 8 har jag hållt på med mina julklappar. Men man får ju erkänna att det är för jävla mysigt att slå in paket haha. Fast dock bara när det blir bra :D

Imon kommer jag inte uppdatera så speciellt mycket, kommer var iväg mycket. Men ska försöka få in nåt lite inlägg!

Ha en bra jul, puss och Kram Becka

ÄLSKLING HEMMMA, ÄNTLIGEN

Nu är han äntligen hemma!
Han gjorde mig glad också ;) Han hade med sig godis för 150 kr från hemmakväll och 2 liter cola :D hhaha

Nu ska vi bada och basta :)
Puss och Kram becka

nice bild, right?


ÄNTLIGEN JULLOV!


Hos bby

Hejsan hönni!
Just nu sitter jag hos jerry och har sjukt tråk :P Han är och tränar och det var ju tydligen så viktigt att man inte kunde hoppa över det...
Annars idag har det vart en bra dag, började med julavslutningen där det var några som spelade och sjöng, myys.
Efter det blev det fika och sång i B huset för OP :) Sist men inte minst åt vi gröt i matsalen för att hetta upp julstämningen lite till :)
Nu sitter jag hos Jerry och har gått hit idag faktisk, duktig är jag! Efter han har tränat så ska han köpa med sig godis hem så ska vi ha mys kväll, det gillar vi :)

Puss och kram Becka

Dagens låt * 2


Dagens lista ;)

Dagens humör: Det är bara bra, det är ju för fan JULLOV :D


Dagens borde: Noppra mina bryn :O


Dagens frisyr: nersläppt, men en inbakad fläta i senbenan,


Dagens klädsel: En röd vanigt tröja, en svart kjol med hög midja och svarta strumpbyxor :)


Dagens planer: Ja du, sitter hemma hos Jerry och dreglar nu medans han är och tränar, sen blir det väl godis och film time :)


Dagens vill ha: Pengar :D


Dagens längtan: Att få åka utomlands :)

Dagens fundering: ''Hur kommer nyår bli?''


Dagens beroende: Min drog idag är Jerry.

Dagens tråkigaste: Att inte få träffa vännerna regelbundet förens efter februari.


Dagens tidning: Se och hör :D

Dagens låt: ''Nu är det jul igen'' :P

Puss typ..

Tjenis Penis på er ;)
Jag lovade att blogga mycket idag men har faktisk haft fullt upp. Efter skolan drog jag en fika med Alex, Corre och Frida, sen åkte jag hem. Efter detta hämtade Ingvar mig och vi drog till pappa och hämtade mina saker, sen blev det lite jul shopping. När jag hade kommit hem från den så höll jag på med mammas födelsedags present och fixa me jullklappar. Sen tillslut var kl 20,00 och då var det TV time ;)

Det var ,min dag i storadrag.. phhu!

Nu blir det sova :)
Imon är det lov folket!!!!!!!!!!!
Puss och kram becka

Godmorron..

Godmorron på er :)

Idag blir det nu snart skolan, sen efter det fika med Corre, Frida och Alex än så länge :) Sen efter det blir det att göra lite ärenden i nässjö :)

När jag kommer hem ska jag fixa så att alla julklappar är klara, börjar bli lite stressigt haha. Kanske är det julstressen jag känner av vem vet?

Ha en bra dag :)
Bloggar när jag kommer hem!
Puss och kram Becka

En bra helg :)

Hejhej :)

Igår så åkte jag till Jerry då vi chillade lite och sen firade vi hans pappa. Det kom lite gäster hit och vi åt massa god mat! Kollade även på Robinsson, älskar detta programet :D
Efter det så var det en film som hette Stardust, den var faktisk riktigt bra. Annars så hatar jag sånna filmer men denna gick ju att kolla på haha.

Idag nu så har man vaknat upp bredvid hjärtat och nu ska jag göra iordning mig :) Sen ikväll blir det att träna (y)
Ha en bra dag
Puss och Kram Becka

Det är vinter :D



Hejsan gott folk :)
Nu har jag nyss kommit till Jerry efter att ha vart på Fridas gradering. Var där med Mamma, ingvar, mormor, Leif och anette :) Min syster är helt otrolig på det där med Budo. Skit duktigt, nästa så man föll en lite trå ner för kinden. Henne vill man inte bråka med, tro mig!
Nu blir det snart kalas för hans pappa, sen hoppas jag att få se Robinsson ikväll haha :)

Puss och kram Becka

Dagens låt


ny design, igen,..

hejsan på er :)
Jag har en ny design igen, men denna gång blev den ganska bra faktisk :)
Dagens planer
* gå på min systers gradering, hon ska upp till ett högre bälte.
*Åka till Jerry
* Köpa några julklappar
*Ha en underbar kväll med älskling :)

Plus att blir nog köra med mössa idag, pappa kom in och sa att det var 18 minus, KALLT!

Ha en bra dag
Puss och Kram Becka

Choklad myys :)

Igårkväll gjorde jag och mamma en jätte mumsig choklad, själva.
Tänkte dela med mig till er läsare hur vi gjorde. Enkel och billigt!

Behöver:
- En blockchoklad, ljus som mörk, kvittar.
- En polkagris

Gör såhär:
- Smält blockchokladen i ett vattenbad som man gör till ischoklad.
- Krossa sedan polkagrisar till små små små bitar.
- Lägg sedan i de krossade polkagrisarna i den smälta blockchokladen.
- Tillsist häll ut chokladen på en plåt med bakplåtspapper på.
- In i kylen

Ta ut den när den är kall och har stelnat och dela i bitar
Servera, Mumsss!


Dagens låt :)


Dagen, fredag

Hejsan kära läsare :)
Idag har det var ett toppen dag, började med engelska där vi såg film. Efter det var det matte prov som kändes skit men gick jätte bra :D ..tydligen. Efter lunchen har vi nu data och sen blir det medicinisk grundkurs :P

efter skolan hoppas jag på att få träffa hjärtat, <3

Ha en bra dag :)
Puss och kram becka

Ny header till jul,

Men är dock inte nöjd så den kommer nog inte vara kvar så länge :P

Puss och Kram Becka

This is me - Rebecka Nilsson

Du heter: Rebecka

Smeknamn: Becka, Pysen, bruttan, finns flera!

Låt som (när du är ledsen) sörjer till? My heart will go on-Celine Dion

Beroende av: Kärlek och godis... Clementiner!

Vem behöver du mest just nu: Jerry!!!!!!!

Vad tror folk om dig? Det är nog väldigt olika tror jag. Vissa tycker säkert att jag är helt sjuk och andra tycker jag är jätte snäll och rolig. Vissa andra snackar bara skit fast de inte känner mig så.

Stämmer det? Jag är ibland helt sick (haha) och ibland rolig så ja det gör de väl.(:

Vad får du oftast komplimanger för? Min kropp och mitt leende tror jag.

Vad säger du för att imponera på någon? Oj svår fråga! Bara snackar på hihhh.

Hur imponerar man på dig? Man är rolig och har det där charmiga.

Brukar du skratta för dig själv? Haha, pinsamt men ja.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Jag är snart vid simhallen, såg dig genom fönstret :) från Elias :)

Var bor du? I lilla Eksjö.

Trivs du där:Nja, men helt okej faktisk.

Äger du några converse: Ja, 2 par (:

Vad har du för mobil operatör:Telia, Halebop

Är du allergisk mot något:Nöter och pollen. VIssa personer kan man få lite utslag i från med (;

Har du haft sex idag: Nej.

Nästa mål i ditt liv: Har nog inga mål, mer än att 2010 ska bli ett kanon år :D

Hur svarar du i mobilen: Ah de är becka, eller Hallå`??

Vem ringde du senast? Mamma...

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att hon skulle hämta mig x)

Antal timmar sömn inatt: ca 6 timmar :(

Sov du ensam: Ah för ofta, tyvärr.

Brukar du komma i tid: Ja de gör jag, är inte som min pappa som tur är, ta inte illa upp pappsen om du läser detta (;

När mår du bra: När alla i min närhet mår bra då mår jag toppen.

När blev du fotad senast: I lördags hos Lovisa ;)

Hur känner du dig nu: Ganska steek faktisk :D

Vanligaste färg på dina kläder: Svart, vitt, blandat mest

Vad tycker du om fötter: Beror på vilket skick de är i, haha

Vad saknar du: Jerry, mina vänner som jag inte träffat på år.

Hade du en bra kväll igår: Jajamen, tränad med Josse och vi gav allt! We are the best :)

Favorit dryck på morgonen: Mulitvitamin jucie :)

Rakar du benen: Ja!

När brukar du oftast gå och lägga dig: 22.30-23.00 typ.

Är du blyg? I vissa tillfällen.

Sysslar du med någon idrott: Nae, tränar friskis och svettis, powerwalk ;)

Vill du hellre ha mail än brev: Nej, brev är kul.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.

Har du spytt offentligt: Ja när jag var på Gran Canaria 2007, blev jag lite magsjuk dock bara några timmar.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Allt vi tjejer inte kan göra ;) Skulle nog utnyttja det iaf.

Är du nöjd med ditt liv:Absolut, det är bääst!

Är du bortskämd:Många säger det. Men inget överdrivet!

Vad gör du i morgon: Plugget, Åka till pappa, sen Bonden :D

Vad är det värsta du vet? Folk som snackar sån jävla skit bakom ryggen, folk om sviker, folk som är falska och även ORMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Oj de är olika för vecka till vecka,

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Har inte speciell.

Vad längtar du till?Löördag!<33

Har du bra vänner och äkta vänskap? Underbara<3

Vad använder du för shampoo? Gliss nått.

Vad är det finaste du fått? Har fått mycket fint i mina dar ;D

En speciell dag du minns: Den dagen jag och Jerry träffades för första gången. <3

Hur gammal är du:16 bast :)

Tycker du om någon just nu: Jajmen.

Om fem månader: Ja.

Du samlar på: Ingenting, kläder? :P

Gröna eller röda äppeln: Röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Sanna!<3

Gillar du golf: Nja, inte min sport!

Vilken tid gick du upp idag: Kvart över 6.

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: Jappsi.

Är det okej att gråta: Ja, ut med skiten i stället. Men tyvärr är jag en sån som heller allt inom mig.

När grät du senast: Var ett tag sedan :)

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara, Köpa de saker jag drömt om. Ut och resa med vänner och Jerry (:

Bär du glasögon eller linser: Nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, tar på mig det jag tycker är snyggt och passar på mig.

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Olika .

Har du piercing: Nej ): Vill ha! Men mamma säger nej,.

Vill du gifta dig: Ja, drömmen här i livet. Vill ha ett jätte stort bröllop med massa av folk, en underbar klänning osv.

Vill du ha barn: Ja. Men inte fler än 2.

Solar du ofta: Ja på sommaren eller utomlands.

Är du bra på att laga mat:Helt okej tror ja.

Är du flygrädd: Absolut inte.

Hur vig är du:Inte så vig så att jag kan gå ner i spagat med inte så stel så jag inte kan röra mig,

Är du musikalisk? Älskar att sjunga och lyssna på musik! Man kan inte överleva utan musik och sjunga, så resonerar jag ;D

Vad dricker du helst när du är törstig: Mineralvatten.

Vilken är din favoritglass: Piggelin (:

Tror du på ett liv efter döden: Ah faktiskt!

Tycker du om sushi:Fy fan!

Vad äter du helst när du ser på film: Morötter och gurka med dipp, och Godis!

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du tandläkarskräck: Nej.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska.

Vilken ögonfärg har du:Bruna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.

Biter du på naglarna: Nej, aldrig gjort.

Hur ofta tränar/motionerar du: 2-4 gånger i veckan.

Senaste låt du hörde: Shakira - she wolf

Vad åt du till frukost? Multiujucie och 3 mackor :D

Vilken färg har din dator? Alltså skalet: svart med en röd blå döskalle på :)

När var du arg senast? vet inte.

Ditt bästa minne från skoltiden? Finns många bra minnen därifrån, men bästa är Liseberg med de bästa i 9:an. <3

Yoga eller löpning? Löpning,.

Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale? Spaghetti Bolognese

Vilka tidningar läser du regelbundet? Smålandstidningen, haha, Hänt extra med.

Favoritkaraktär i deckare? Wallander.

Teveprogram du aldrig missar? Andra avenyn, Robinsson, Paradise Hotel, Bonde söker fru

Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak? Orm, för att jag hatar det!

Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med? Ja du, ingen aning.

Kaffe eller te? KAffe drinkar och lösviktsthe!

Skostorlek? 36-37-38

Hur ofta är du på IKEA? 5-6 gånger per år tror ja.

Om du hade fem miljoner över – vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna? Spara sedan spendera på studier, och ett egen designa hus :)


Jag i min skräddarsydda Konfirmationsklänning som mormor sydde åt mg :)


Få fina bryn fina till jul och nyår :)

1. Köp en brynpenna som är i samma ton som din hårfärg för bästa resultat.
2. Noppra de som du vill ha dem, tänk på att de båda ska bli lika stora och breda.
3. Följ brynen med pennan och se till att det blir så jämt som möjligt.
4. Ibland kan det vara så att brynen står åt alla håll, mina gör det i alla fall. Då har jag ett tips att ge er. Om ni har en ögnbrynsborste eller nån gammal mascaraborste kan ni borsta brynen raka. För extra effekt spraya på lite hårspray på borsten innan du kammar så ligger de på samma plats hela dagen!

Lycka till!


JAG SAKNAR DEJ HJÄRTAT!<3



...Jag älskar dej för evigt Jerry <3

Min musiksmak.

Volbeat
* Danskt hårdrocks band.
*Hårdrock, Heavy metal
*Startades 2001.
*3 albmum.
* Danny and Lucy legat på topplistor.
*Började lyssna på dessa genom pappa med, för 2 år sedan
ungefär, älskar de!


Ad/dc
*Hårdrock, rock'n roll
*startades 1973
* Malcom young (Den galna med mössa) bildade gruppen
med sin bror.
*Alternate Current/Direct Current=Likstörm/Växelström
*Highway to hell är mest känd
*Dessa har jag ALLTID lyssnat på, ja lovar
När jag var liten så lyssnade jag och min pappa endast
på AC/Dc därför blev jag ett fan och är fortfarande.


Blink182
*Amrikanskt punkband.
*Startades 1992
*Jag började lyssna på de när jag hörde alla deras låtar
i american pie filmerna.


Rise against
*Punk/hardcore
*Startades 1999
*Från chicago
*Började lyssna på de för nått år sedan när Jerry tipsade
om dem.

Dagens låt ;) - En gammal gooding :)


Hejsan min vänner

Idag är det en bra dag faktisk. Toppen!
Började dagen med svenska där vi fortsatte med uppstasten vi på började igår, blev väl heltokej nöjd faktisk. Och Corre min vän sa ju att det var bra så litar på bruden!
Efter detta blev det badminton och HLR på idrotten. Kulkulkul med kul folk så att säga.
Karaktär i en timme innan lunch var det nu, vi tog blodtryck, puls och lindade varaandra, faktisk en bra lektion.. för en gångs skull :D
Hade även karaktär det sista på denna dagen  3 timmar typ. Vi hade stations form, där vi snackade och tystnadsplikt, döden och tänder haha, mys?

Har även fikat med världens bästa vän, Sanna :) Det var kul att ses (:
Puss och Kram Becka

Dagens låt, bara för att detta är så friskis!






Tyckte ni de valde rätt?



Janne tyckte jag valde helt rätt, de passar ihop tycker jag :)
Roger tycker jag valde den mest normala av de som var kvar, vilket jag tyker var skit bra!
Pekka, blev jag förvårnad över, jag var säker på att han och Malin skulle bli kära men nej. Men My och han kan säkert bygga upp nått fint :)
Thilde, man blir ju bara glad bara man ser hur kär hon är. Ja hoppas verkligen att det håller mellan dem, så söta!

Dataprov

Hejsan
Nu har jag just gjort, dataprov, det gick åt helvete. Jag blev inte nöjd. När det gäller data så har jag faktisk höga krav på mig själv för jag vet att jag kan så därför gick detta *****

Idag blir det kanske att träffa hjärtat och sen chilla. Denna dagen är över, det är skönt.
Vi har suttit och skrivit uppstats 2 timmar, men det gick väl sådär och nu nyss dataprov och nu ska vi snart ha film på engelskan, steek!

Puss och kram Becka


700

Snart 700 besökare, NI ÄR BÄÄÄÄÄÄÄST!

Love u :)



Dagen :)

Hejsan :)
Idag blev det inte riktigt som man hade tänkt sig. Vi började med samhäll, där våran lärare hade med sig sin son, på 3 år. Conny. Så himmla söt unge! :)
- Anders, Anders haha
Efter de goda pannkakorna fick vi våran 2 timmars lektion inställ så vi hade lite samhäll till och sen lite matte, så slutade 2 istället för halv 4 ;D
När jag kom hem lagade jag lite mat, men hjälpte jag mamma och baka knäck oh ckoklad.
Nu blir det träning med Josse :D

Hoppas ni har haft en bra dag :)
Puss och Kram Becka

Dagens låt :)


Bilderna från fotograferingen igår. (de bästa)


Godmorron :)

Nu fick jag lite tid över så tänkte att jag skickar in ett lite snabbt inlägg.
Sitter just nu och lyssnar på hoffmastro, hah så himmla grymma är dem!
Dom vill jag se live igen :)
Idag blir det skolan. Börjar med samhäll sen efter lunchen blir det karaktär och sist matte, en seeg dag tro mig! Men ikväll är det ju TRÄNING och andra avenyn :D Ser fram emot kvällen hihh!
Vad ska ni hitta på?

Puss och Kram Becka

Dagens låt, så Jävla braaa!


Dagen :)

Hejsan  :)
Idag har dagen vart bra, jag har vart i skolan, dock slutar vi vid halv 11 så kom hem vid 11:) Sprang nästan till bussen haha, måste sett kul ut (a)
När jag kom hem blev det att se Robinsson som jag missade i lördags, äta lite och sen var jag så duktig att jag var ute och gick i snön, tog med mig kameran med så bilder kommer :)
Nu ska jag bara chilla lite,sen ut och gå igen tror jag, var grymt skönt! Kanske blir träning ikväll nu med :DJIPPI!

Ha en bra dag
Puss och Kram Becka

HEEEEEEEEEEEEEEJ!:D

Hejsan :)
Nu sitter jag här brevid älskling och är super kär :) Idag blir det firande för min syster och ska försöka komma iväg och träna nu sen med. Men som sagt ska fira syrran och kommer vara massa folk här så kommer ej blogga, men kolla gärna in senare ikväll, då lovar jag massor av bloggning som jag har missat i helgen :D
Puss och kram Becka

Hejsan vänner.

Idag har jag har fullt upp därför har jag inte bloggat. Jag har vart med Jerry sen igår och vi har vart i jönköping, jag har handlat julklappar och hittat en nyårs klänning, från gina tricot :D
Efter jönköping blev det fest hos Lovisa som fyller 18, grattis :D Var där med massa roligt folk :) Och nu är man hemma, ska snart hjälpa Jerry och syrran att möblera om syrrans rum ;) Jobbigt....

Ha en bra kväll :)
Puss och Kram Becka

Lucia cup



LUCIA CUP I EKSJÖ:)
DANSUPPVISNING VID 00.00 :D
Be there.

17 underbara månader idag :)<3




17 månader har det nu gått mellan oss två.
Det finns inte ord eller bokstäver som kan beskriva vad jag känner för dig efter denna tiden.
Utan dig är jag ingenting,
Utan ditt hjärta i mitt börst står jag inte ut,
Utan din luft i mina lungor kan jag inte leva.
Att få känna dina läppar mot mina och kyssa dig, det är mer än underbart.
Min kärlek är så stark för dig älskling, att jag gör vad som helst för dig.
Det är dig jag vill leva med och dela livet med.
Jag klarar mig inte utan dig.
Över allt annat i denna världen, älskar jag dej <3
Vad är jag utan dej, hjärtat. du är mitt allt.

Dagens låt är till min finaste älskling!


Dagens bild :)


Dagens låt = Skön!!!


Snart ett dygn sen jag bloggade, usch då.

Hejsan :)
Dagen igår var bra! Idag har dagen också vart bra, myckt skratt. Vi har haft svenska, Karaktär och idrott idag. Så en chill dag är det. Dock inte med våran lärare i har i vård och omsorg. Men det kan vi ju ta nån annan gång vad jag tycker om henne. Hon är inte på min 10 topp lista precis kan jag inte påstå haha.

Nu om 10 miin ska jag på Lucia tåg i min syrras klass. Det ska bli kul faktisk. Dock behöver jag plugga lite till engelskan men ahja, man lever bara en gång.

Imon blir det ingen sovmorron för mig nu heller, lucia i skolan. kommer vara död. På kvällen är det Lucia cup i eksjö så det ska man gå på och vara med på, 6-up dansar kl 00.00 BE THERE!

Puss och kram Becka

Snabbt inlägg!

Nu blir det dansuppvisning snart, tagga eller inte haha. När jag kommer hem så måste jag plugga och sen bonde söker fru och efter det är det Paradise, jag vet jag är upptagen. Men kanske hinner klämma in lite bloggning efter allt detta.
Tack alla underbara som läser min blogg, ni gör mig gladare för varje dag :)
Puss och Kram Becka

Data time igen.

Nu har vi datankunskap igen. Men har lite tid över så tänkte att jag skulle vara lite generös och skriva lite haha. Nu är problemet att jag vet ju inte vad jag ska skriva om. Men nu har vi haft Svenska nyss och innan det samhällskunskap. det har vart helt okej. efter detta blir det engelska.

ha en bra dag :9
Puss och kram becka

Gooooodmorron!

Hej på er
Nu kommer snart pappa och ska skjusa mig till bussen, min cykel är på service vilket sucks! Men får snart tillbaka den tror ja :) Idag blir det skolan, fixa lite ärende och sen dansuppvisning :) Ska bli kul, vet inte om man kanske kan kalla det danuppvisning men vi ska dansa för nått folk iaf. haha.
Nej Nej nu måste jag ner och käka frulle. Ha de bra alla underbara besökare :)
Puss och Kram Becka

ANDRA AVENYN!



Nu blir det andra avenyn :)
Det är ju bara för spännande :D
<3

Pepparkaks bak.




Tycker inte ni att baka pepparkakor bara hör till julen. Det tycker jag :) Men när jag skulle ställa mig och baka så var det kul i början, men det är ju sånt evighets bak. Man kavla ut en bit av degen och trycker i formar och lägger de på en plåt men det runt om pepparkakorna som blir kvar måste man göra till en ny deg och börja om att kavla igen. Haha tar evigheter om man ska få ut allt :P
Håller ni med mig?

Offra 1 minut och kolla denna filmen, riktigt skön!

Mina gamla klasskompisar, saknar de :)

Try JibJab Sendables® eCards today!

12 timmar sen

Hejsan bloggläsare :)
Nu är det 12 timmar sedan jag bloggade senast så känner att det kanske är dags nu. Idag har dagen vart bra. Började med en timmas samhäll som alltid är lika flummig och kul, anders äger! Whoo!
efter det hade vi lunch, mycket prat och glad minner :) Vid 12,00 tiden hade vi pyssel med 2:orna med. Det var allsång, pyssel och fika myyyys! Jag gjorde en tomte som julkort till Corre <3 :)
Sist hade vi matte med magnus, våran bästa mentor!

Efter skolan drog jag Frida och Alexandra till stan för att fixa lite julklappar och saker. Mycker skratt där måste jag säga :) Underbara flikkor (:

Nu när jag kom hem har jag handlat lite julklappar igen. Det fick bli till Mamma och ingvar, Pappa och anette, Fanny och Jerry :) Nu har man bara hälften kvar haha.
Pepparkaks bak blev det nyss. det är väldigt juligt och mysigt att baka det tycker jag :)

Hoppas ni hade en lika bra dag som mig
Puss och Kram Becka

Morron låt ;)


Dagens låt :)


Syster Yster 12 år :)


Godmorgon

Hejsan alla lärare:) idag fyller min syster år och därför var jag uppe redan vid halv 6 vilket jag inte uppskattade. Men hon var glad:p nu sitter jag i skolan och ska snart in på lektion så ska avsluta nu. Ha en bra dag alla puss och kram becka

Godnatt

Godnatt sötno0sar :)
Nu blir det att sova, dagen idag har vart riktigt trelivg måste jag säga :)

Veckans planer:
Måndag- Plugga, städa och rensa kläder, Fira syster
Tisdag- Träna, plugga och chilla
Onsdag- Plugga och dansa
Torsdag- Inga planer än.
Fredag- Lucia cup :D
Lördag: Vara med älskling hoppas jag annars blir det att dra på glögg afton.
Söndag- Fira syster igen och ta det lungt :)

Någon gång i veckan ska jag få in att fika med Sanna, köpa julklappar också vi får se hur detta går ;)
Ha en bra veckan :)
Puss och Kram becka

Dagens låt, 80 tals dänga :)


Saknar C3 :/ <3


Andra Advent redan :)


Dagens planer :)

  • Göra iorning sig, duscha och sminka osv.
  • Träffa Josse, för julmarknad :)
  • Kanske träna får se hur hostan är.
  • Paradise Hotel (y)

BILDER FRÅN LEILA BAGGE KVÄLLEN



IGNONERA MIG!!!!!!!!!!!!!


vem gjorde låten bäst? ;)


ERIK OCH CALLE - FINAL!



UNDERBART! Jag bara säger det. Detta var exakt dessa 2 jag ville skulle gå till final, båda är grymt bra :)

Erik:
en helt otrolig kille, jag menar det verkligen boktavligt. Hans röst är helt awesome! Dock hoppas jag på en andra plats för han :P

Calle:
Idol 2009 ska han bli hoppas jag. Calle är bäst och jag har hållt på han ända sedan hans audition. Så jävla braa!

Vad tycker ni? :)

Dagen:

Hejsan på er bloggläsare :)
Såg precis att jag hade över 500 sidvisningar, vilket gör mig fett glad. Ikväll blir det robinsson och chilla.
Annars igår kväll så var jag och Jerry ute och käkade kina mat, det var mysig. Efter detta blev det film och sen sova.

Idag så har jag och Jerry vart på eksjö Julmarknad och shoppat lite och sen blev det fika med mamma och ingvar. Dagens bästa köp var ett par skor som jag fick av mamma ;)

Hoppas ni hade en bra dag igår och även idag
Puss och kram becka

Dagens låt :) .. Lova att lyssna på hela!


MÅNS MÖLLER - CIRKUS MÖLLER :)



Är inte detta program bara för bra? ;)

Hejsan :)

Hann ej blogga på morronen, var försenad så in i, så blev lite stress imorse. Jag ställde klockan på 8,00 och vid halv 9 ringer telefonen och jag vaknar och märker att klockan är tjugo i 9 får panik, min buss går vi 9,08 :P
Men det gick bra och jag hann i tid.
Nu på morronen har vi haft engelska test vilket gick toppen! Och sen hade vi matte vilket inte går lika bra, men det var okej :)
Nu har vid data så måste dra nu, men vi hörs :)
Puss och Kram becka

Plus och minus ;)


Plus just nu:
  • Paradise Hotel, är jag ensam? Jag älskar detta program. All Svartsjuka, smusslande och bara hela programmet haha. Det är så kul, jagär total besatt måste se och se detta.
  • Musik, att alltid ha handsfree till mobilen eller lyssna hemma, det är så underbart med musik, klarar mig inte utan det :P
  • Halsdukar, just love it!
  • Att ha chokladkalender när man är 16 år :D

Minus just nu:
  • Halt och minus grader men ingen snö.
  • att ''danssäsongen'' är slut för 6 up detta året, eller snart :)

Dagens låt!


Leila Bagge Kväll!



Nu är man hemkommen efter en kväll tillsammans med Anette på leila bagge. Hon var och besökte smycka i eksjö och det var bara vissa som var inbjudna så vi var några av de :) Vi blev bjudna på dricka och tilltugg när vi kom sen blev det att kolla på alla smycken och sedan ta autograf och ta kort, korten på mig och Leila kommer senare. Nu blir det att plugga och sedan Paradise Hotel :)

Hejsan Hoppsan :)

Idag har dagen var både bra och seg! Vi var på tingsrätten idag och såg 2 olika rättergångar, vilket var sjukt kul och intressant, fast vi sa det är shit vad synd det är om den tilltalade när vi på typ 30 pers är åhörare, mpste vara jobbigt. Men kul att ha sett detta i real life!
efter detta åkte vi tillbaka till Nässjö och åt käk och sen var det tro dej eller ej med Brittas Lektion, undra om vi var taggade? Nej! Vi jobbade med lite ord, vilket vi fattade när vi jobbade själva och i grupp, gick bra faktisk. Men vår lärare förstår jag mig inte på, det är synd om henne! Hon kan inte förklara så man fattar + att hon göra alla lektioner till det tråkigaste helvete. Man vill ju bara dö!

Nu längtar jag till kvällen då Anette och jag ska gå på Leila Bagge, hon kommer nämligen till Smycka i eksjö så det ska bli kul :)
Nu ska jag föna til håret lite
Hörs ikväll
Puss och Kram Becka

Dagens låt :)


Hola!

Hejsan :)
nu sitter jag på datakunskap och ska snart börja jobba med excel, det är ganska lätt så det är soft!
Idag blir det att ta sällskap med Brinken hem, sen plugga lite och sedan bara chilla, vill träna  men får inte och kan inte, synd tycker jag. Attans att man ska vara förkyld! Imon blir det tingsrätten med klassen vilket jag ser fram emot.
Vi tjejer har ju planerat helgen lite nu med. Lördag till söndag blir det förmodligen tjejkväll hos Corre myyyys! :)

Nu ska vi börja så måste dra
hare gott!
Puss och Kram Becka

Är inte denna låten bara för jul?


1 december, härligt!


Dagens låt :)


Tjena Tjena!

Hejsan på er :)
Nu sitter jag vid datan samtidigt som syrran lockar mitt hår, haha det blir lite kul :P Får väl se om jag har det imon :) Det blir ganska fint faktisk, hon är duktig hon!
Idag har det vart en helt okej dag, jag mår bättre vilka är hur gott som helst! Dagens började med en lång el lektion men den var ganska skön och rolig faktisk. Efter det hade vi samhäll där vi snackade lite och kollade på Mediakonsumtion, lyxfällan och plus. Efter lunchen hade vi Karaktär, syv var där och pratade om högskola och kurser vi behöver för att bli olika saker. Det var bra tycker jag (y)
Sist men inte minst hade vi matte, magnus är ju bara för skön känner jag. Dock fattar jag inget av matten haha.

När jag kom hem till Eksö gick jag med mamma lite på stan och sen drog vi hem, jag hjälpte till med maten. Sen hade jag tydligen somnat ett tag haha.

Nu väntar man bara på att andra avenyn ska börja, eller vad säger ni? :)

Puss och kram Becka

God morgon :)

Idag mår jag mycket bättre, bara man får sova lite så. Men är fortfarande förkyld så in i!
Hoppas ni andra mår bra :)
Idag blir det plugget och sen hem och läsa lite som vi har till denna veckan. Kanske blir nån film nu när man inte kan träna för andra veckan i rad!!!!!!

Ahja nu ska jag ner och käka
Ha de braa! :)

RSS 2.0