kväll

för en stund sedan drog jag en intervall löptur, så nu blir det duschen och sedan käka nått. Hade även tänkt mig en film efter det ;)
Ha en go kväll/natt puss

Måndag

Känner att det har vart bloggtorka några dagar nu, men va fan har du inget vettigt att skriva så bättre att läta bli, right? Iochför sig har jag inget bra att skirva nu heller men kan ju nämna att Jerry är på Aiya Napa där 2 har blivit drogade av sina drinkar och han själv ligger och spry som en kalv halva nätterna ;)

Nu ska jag tanka på mobilen med ny music sen blir det spring tur efter jag har käkat, puss

yeah



istället för dagens outfit idag så smäller jag till med en bild på vad jag fick hem igår, fiiint som snus. Nu är sommaren räddad haha :) Bra med vänner som ska till tyskland ;)

yeeeah man!

Hejsan.
Nu ska jag och Josse snart ner till staden för att kolla på alla hurtiga som ska spring stadsloppet i år. Måste ju då även tillägga att jag sprang innan idag så känner mig duktig jag med!!! ;D
Ha en fin fredags kväll, för de ska jag! Bloggar mer när jag och Josse är hemma med snackset ;)




ready!

Onsdag

Hejsan.
Idag var det en trevlig dag. Det var treornas projektarbete. Stekte lite i pojkvännens vagn osv. Fick massage och åt en jävla massa godis :P
Nu sitter jag här hemma och har just käkat, mamma överraskde även mig med att skriva in mig idag så ska ta mig en titt i bibban med böcker jag fick hem :P

ha en go dag
puss

Nästa tattoo



Nu är nästa tattoo bestämd, nu är det bara tid som fattas. Ska antingen boka en ny tid eller göra den om 1 vecka typ när jag ska fylla i min andra gadd. Nått av detta ankare ska sitta på underarmen på överarmen om ni fattar ;)

yees sir

Hejsan
Idag har allt gått i ett. När jag kom hem vid fyra typ så pluggade jag lite, skickade in omvårdnads uppsatsen vilket känns grymt skönt och letade även källor till den där förbannade debattartiklen i svenska. ;) Nu ska jag dra till Nässjö, har just duschat och packat, så nu drar jag ha de gott :)
Puss

tips

vill ni höra en bra låt, dra in på spotify dirr och knappra in "bag on your head" med Hardcore superstar eller så kickar ni bara på länken hääär : Hardcore Superstar – Bag On Your Head

outfit måndag



Jeans skjorts - Ginatricot
Flätatbälte - Ullared
Linne - Monki
Transperant oversize skjorta - fått av syrran

Home

Tjenare, hemma nu igen. Var i skolan i typ 90 min sen slutade vi så nu är jag åter hemma igen och nu tänkte jag ta mig lite fika och sen kanske en lunch på de. Ikväll ska jag till ella med corre, vi ska feta pizza, myys. Synd bara att fridis inte kunde vara med.

cya :)

Vilken?



Nån av dessa hade jag tänkt att ha på killens student. vilken av de tycker ni? Jag ska ha svarta högklackade skor till :)

yeah

Hejsan.
Sitter just nu och planerar min nästkommande gadd och lyssnar även på Bennies spotify lista, fy fan vad go musiK! Måste dock ta tag i livet och göra omvårdanden efter som jag ligger efter på den :P
Inatt sov jag hos jerry därför bloggade jag inget, men nu är jag back ;)

pyuss

namnsdags presenter :)


partyy!


Rebecka dagen



Idag har jag namnsdag :) Och idag är det en månad kvar tills vi slutar skolan :D

Godmorgon

Tjenare, idag är vi lediga så ska bara chilla, kolla lite serier jag har laddat ner. Nu blir frulle. Ha en go dag :) Och lycka till ni som sitter med Matte B i nationella, jag hade inte velat vara i era kläder :p

Surt

Hejsan världen.
jaha då sitter man här igen, skulle vart på tjejkväll i f-dahl nu men är så hes att jag inte kan snacka så inte värt att sitta tyst :P Nu har jag chillat med film hela dagen så nu måste jag göra nått känner jag så tar tag i och rensar lite kläder ut garderoben :)
ha en bra kväll :)
puss

Tatuering



Dålig bild plus att den är spegelvänd men va faan ni ser ju ;) så där är min nya gadd om 3 veckor smäller vi till med en till :)

Fannys konfirmation



I lördags var jag på Fannys konfirmation, det var jätte fint :) Fick endast en bild som inte blev suddig och det var denna, en skit dålig bild skulle jag säga :P

I fredags hade jag och josse fest och de var fett! Dock har jag fortfarande ingen röst kvar av de ;)

outfit måndag



Tights - Hm
Svart linne - ?
Grå tröja - Monki
Sjal - Lindex

ny gaddad

Hejsan :) Nu har jag en gadd på benet och de känns fan helt jävla awesome! Ska ni gadda er så ska ni göra det hos frida! Skit bra :) För er som inte vet blev det en g-klav på fotleden. Om det gjorde ont, njaaa. Viss det kändes men det var en skön smärta ;)

Nu är det fest ikväll så har endel att ta i tu med. men ha de gott.
puss
p.s bild kommer senare, när jag tagit av plasten.

Glid

Tjenare, Nu har josse och jag vart ute och glidit med bilen i nån timma och snackat om festen vi ska ha imon. Det kommer bli kanon tror jag :) efter bilturen nu har jag så fett ont i mitt revben så jag tror faktisk jag dra film nu och chillar lite. Imon blir det tatuering det ska bli nice, lägger upp bild senare imon om jag hinner innan alla förbredelser inför festen ;)
puss

dagens



Jeans - Gina tricot från början, men nu avklippta
Linne - Hm
Skjorta - Levis, avklippt

onsdags outfit



Jeans - Replay
Tröja - Hm
Sjal - Gina tricot

hej

Idag har dagen vart bra till en början. I förmiddags så krockade jag med Corre på gympan, det var en olyckshändelse. Så min lärare tyckte vi skulle upp till akuten för det var svullet osv. Så nu är jag hemma därifrån och fått ett besked om att det är en spricka i revbenet. Surt säger jag bara. Men livet går vidare, de är ju för fan fest på fredag :D

bild från plåtningen



Bjuder på ännu en bild från plåtningen.
Nu har jag just käkat, nu blir det att skriva lite uppsats så jag blir klar med den skiten så jag kan chilla sen och kom även på nu att man har svenska läxa till imon, fuck..
Ändrar nog planerna till att läsa i boken ist..
Ha en bra kväll puss

outfit tisdag



Jeans - Gina tricot från början, avklippta och slitna med en nagelfil.
Linne - Monki
Skjorta - Gina tricot

history

Hejsan. Sitter nu på historian och skriver uppsats. Dock ganska intressant, skriver om Anna Lindh mordet. Börjar även bli sjuk vilket suger. Men ha en go dag i solen, det tänker jag ha!
Puss på er

dagens



Jeans - Replay
Tröja - Gina tricot

blogg.se suger

Hejsan. har inte kunnat blogga pga nått fel med sidan, så mina inlägg från igår kommer idag men va fan. idag har jag endast chillat, skulle tränat men va fan skiter i de, beachen 11 är körd ändå ;)

Nu ska jag ta tag i livet och skriva lite uppsats innan jag kör syrran till träning.
puss

provsmak



2 bilder jag själv är nöjd med från dagens plåtning. :)

hej

Idag har jag vart upptagen hela dagen. Josse har tagit modellbilder på mig till jerrys student present, blev många fina bilder, hinner jag så lägger jag upp några här sen :)

Nu ska jag ner med josse till stan och äta glass :D

var även i jkpg igår med Jerry och hans syrra, mys var de.
Jag hittade:
Svart transperant linne - Monki
svart vit tröja - Monki
Linne - Monki
bandeau - Gina tricot
Solglasögon - Hm
Jumpsuit - Hm
Bikini 2 delar - Hm

önsketänkande



Hade gjort vad som helst för att få sjunga i idol imon, men kommer tyvärr inte dit :(
fan.. hoppas de kör nästa år med!!

fredagsmys

Ikväll blir det att chilla deg, satte mig just med en cider framför en film nu sen får vi se vart kvällen bär av ;) ha en bra helg. puiss

gårdagens outfit



Jeans - Cheap monday
Tröja - NoaNoa

Hos corre

Tjenare bloggläsare.
Nu sitter jag hos corre och chillar. Har ätit upp camilla och hennes russinpaket nu, skäms! Snart kommer resten av LF gänget och vi ska mysa ikväll med hamburgare och chilla deg. Hoppas ni haft en bra dag.

Ha de gott ikväll med och misssa inte "du är vad du äter". pusss

Outfits kommer upp imon.

önskelåt


yees

Tjenare. Igår var vi ledig då drog jag lite till hjärtat, :) Idag var det plugget igen. det var en bra dag. Just nu sitter jag och kollar "Skilda världar" helt sold! men nu blev jag rastlös så tänkt att jag skulle skriva lite även om jag inte har nått att säga :P

Men ha en go dag, puss

gammal serie



Nu har jag laddat ner hela säsongen av Skilda världar, undra om man tycker de är lika bra som man tyckte när man va 10 år? Ja de får vi se, ska lägga mig och börja kolla på avsnitten nu, sov gott. puss

johan falk

nu har jag satt mig med en kopp kaffe och en muffins och ska nu se Johan falk igen ;)

Puss på er som läser.

GLAD NYHET

Tjaa, surfade just in på min hotmail och där hade jag fått mail från min chef och just bara älskar jag henne. Jag får 113 kr i timman och vid helg arbete 155 kr i timman och på midsommar 210 kr i timman, VÄÄRT eller??? ja skulle jag säga. fan vad lyckligt jag blev nu! ;)

måndags outfit



jeans - Cheap Monday
Tröja - Hm?
Sjal - Gina tricot

Outfit Valborg



Valborg var kalas kul, tack alla för de,
snart är de nästa fest som vi taggar till!

RSS 2.0