Bilder från Helsingborg

Den 20-21 augusti var jag och älskling i väg i Helsingborg på hans present han fick av mig. Tyvärr blev alla bilder dåliga eller suddiga som togs när vi käkade 3 rätters middag men ni får nöja er med detta :)



Utsikt från Kärnan.



Jag uppe på kärnan.


Babe uppe vid Kärnan



Hotellrummet :D



Ingen av oss gillar denna bilden, men var ändå tvungen att ta med den haha.



Tråkigt påvägen till danmark

Dör lite smått

hejsan.
Just nu vill man bara dö lite sådär för en stund, vi går liksom 2:a veckan i skolan och vi har en hel del plugg faktisk. Historia läxa, men nån jävla tidslinje, Omvårdnadsprov på måndag, engelska läxa till imon och även lite matte B på det, usch! Plus att jag saknar min babe så jag skulle kunna dö, så dör nog lite för det med.
Men snart blir det god mat här hemma och sedan gympa!!!!!!!! Säsongs start idag, så jävla värt att det börjar, så jävla värt att jag kommer ha tappat allt haha!

Ha en bra dag så ska jag återgå till mitt boring liv.
love bruttanbecka

Dans på stora scenen, Stadsfesten!


dagens låt



sån jävla party låt ;D

Dagen

hejsan.
asså nu märker man fan att skolan är igång nu när man idag har suttit med nån jävla läxa i historia. Nu väntar jag bara på att få börja träna imon med :D
För övrig kan jag inte riktigt släppa helgen än, det har bara vart så grymt bra! en sån här helg märker man verkligen att man lever haha.
Idag i skolan har jag vart helt jävla död, helgen hat satt sina spår så att säga. Ska lägga mig tidigt, måste ju dock se fångarna på fortet :D

Ha en bra dag everybody!
Love bruttanbecka



från stadsfesten

FY FAN!

Asså dessa 2 låtar live igår gjorde fan min kväll! Så jävla bra! :P


Eksjö stadsfest



fy fan vilken awesome helg!!!!!!!!

STADSFESTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAAGGAD TILL 100000000 :d




Vet inte vad jag ska säga mer än NU JÄVLAR KÖÖÖR VI! NU ÄR DET FAN DAGS ATT LEVA LIVET IDAG :d

Ha en bra dag, :D
puss och kram bruttan!!!!!

Fångarna på fortet nu :D

Hejsan :)
nu har jag och 6 up vart och tränat dans innan stadsfesten som vi ska vara med på :)
det fick bra, nu ska jag ladda upp med lite macka och frukt osv inför Fångarna på fortet som man bara inte kan missa :D

Ha en bra kväll
love bruttanbecka

Första dagen i skolan!

Halloj blubbisar!
Idag har jag vart i skolan och det söög! En helt meningslös dag, men gott att träffa brudarna igen (y)  Annars just nu så är jag bara så jävla trött och ska lägga mig och dregla i soffan framför en film nu hade jag tänkt.

Ha en bra dag. hör av mig senare
love bruttanbecka


en mysig kväll

Hejsan :)
Kom just hem från en trevlig kväll hos Anette (min pappas ex). vi hade en hel del att prata om , fikade gjorde vi också, mums! En härlig avslutning på mitt sommarlov faktisk! Så Anette om du läser detta, så tack tack för ikväll :)
nu ska jag kolla film och sen försöka somna, kommer vara omöjligt. Men imon är det bara upp igen för att börja allvaret igen ;(

ha en bra kväll, godnatt
love bruttanbecka


Godmorgon

Nu sitter jag här med min frulle och ska till lite på sjukhuset på tv3 play. Älskar det programet :)
Jag lyckades med att gå upp ganska tidigt idag, gick faktisk upp vid 10 haha ;)
Känns surt att detta är min sista sommarlovs dag :(

Hör av mig mer idag.
love bruttanbecka

Hemma igen!

Tjeena!
Nu är jag hemma från min och babes resa till Helsingborg. vi har haft det kanon. Käkat god mat ute och gått på stan, har även vart upp i kärnan och tagit lite kort osv. Bilder kommer imon förhoppingsvis :)

Igår så var min älskade pojkvän barnvakt så jag gjorde han sällskap igårkväll och inatt, myys. Idag nu när jag kom hem så har jag vart med Josse, vi har kollar beck, vem är förvårnad? :O

Och idag känns det riktigt gott att Eksjöborna ska till skolan imon och har desutom redan gått 2 dagar medans jag inte börjar förrens på tisdag :D GOTT!

I veckan har man fullt upp, men ska faktisk helt ärligt försöka skärpa mig med att skriva lite mer då och då, ganska skönt att skriva av sig lite när man väl gör det!

nu ska jag snart krypa mig till sängen och kolla på nån film och försöka sova så jag kan gå upp ganska så tidigt imon hade jag tänkt mig :)

Ha en bra kväll
love bruttanbecka

Måndag

Hejsan ni alla som läser min blogg just nu :)
Nu har jag precis kollat alla mina bloggar på bloglovin, det tar ju sin lilla stund. Har även älskling bredvid mig, vi ska snart dra in till Nässjö för att vara hundvakt :) Igår så kollade vi på film och var ute och gick, mysig dag :)

Nej nu ska jag hoppa in i duchen och fräsha till mig så smått :)
ha en bra dag alla.
love bruttanbecka:)


Volbeat

Jag nämde nedan att jag och babe ska till Volbeat i höst, här kommer några klipp från de bästa låtarna för er som inte vet vilka det är :)



Lova mig också att ni går in här och lyssnar mer på de, ni kommer gilla de om ni gillar hårdrock :D

dagens låt


har fullt upp

Heeejsan :)
Nu är man back on track igen, har jobbat hela veckan, sena kvällar osv så har inte hunnit blogga nått. Men nu är jag ledig de sista veckorna :D
Idag blir det att träffa älsklingen. Sen senare i veckan så ska jag träffa Josse, sen dra jag och babe till Helsingborg på hans present.

När JerryBoy fyllde år så fick han nämligen en resa till Helsingborg, hotellnatt och 3 rätters på färjan mellan sv och danmark, av mig och min familj :)
Jag har även fått lite för tidigt födelsedags present denna veckan med faktisk. Utav Anette så har jag fått Volbeat biljetter i hovet i stlhm. Så dit drar jag och babe i oktober, kommer bli awesome :D:D

Nu är ju snart sommarlovet slut med, trååk säger jag. Dock gjädjer de mig att Eksjö börjar redan på torsdag och inte jag haha ;)

Har även fått se mitt schema nu, usch då. Ingen sovmorgon och nästa bara sena dagar, och för mig som reser så kommer det bli att åka från eksjö vid 7,20 varje morgon och kommer hem vid 15,50 varje dag :/ Men jag överlever väl hehe.

Ha en kanon dag.
love bruttanbecka


The last song!!!


Älskling 18 år



Grattis bby :)
+ att vi har 2 år och 1 månad idag med :)

Älska Älska


yeahh

heeej.
Just nu är min kära vän hemma och äter så tänkte passa på att dra in ett snabbt inlägg. Vi har redan hunnit kolla på en film av alla vi ska se ikväll. Open Water hette den och den var hur dålig som helst!!!!! haha. Vi har även gottat oss med godis, mummms! När jag var nere på stan träffade jag även en väldigt saknad person, så det var himmlans trevligt.

Nu ska jag dra mig så smått.
Ha en bra kväll
love bruttanbecka

Jag vet, Jag vet...

Halloj.
Jag vet jag är uper dålig på att blogga men ahr inte pallat faktisk. Men i torsdags så kom älsklingen in till Eksjö efter att jag hade fikat med Malin och Malin. Vi kollade film och hade de mysigt. I fredags så var vi på 60 års fest, det var väl lite sådär men helt okej, god mat (y) På kvällen blev det godis och filmkväll, toppen!
Igår så åkte älskling hem och jag träffade Josse för att gå ut och käka på keskins i Eksjö, vi åt grekiskt, mums :) Efter detta drog vi hem och kollade film och hade de typ hur bra som helst!

Dagens planer är att Josse och jag ska ha flimmarathon.
Jag hör av mig senare skulle jag tro.
Love bruttanbecka

Torsdag

Halloj vänner.
Nu kom jag precis på att min älskade vän Frida är i bulgarien och har det typ hur nice som helst, detta göra mig så in i helvete avensjuk :(
Men iaf igår var jag var med Alexandra, vi hade det skit mysigt.

Idag bli det snart att hoppa in i duschen och sen dra ner på stan för att träffa Malin och Malin :) Och ikväll kommer Jerrrrrry :DD

Ha en bra dag
love bruttanbecka



Den ena Malin från när vi jobbade haha :)

Onsdag

Tjhosan i trosan :)
Idag har jag inte hunnit göra så mycket än faktisk. Har städat lite smått med mamma, ibland får man ju ställa upp :P Ska snart hoppa in i duschen och sen kommer Bremer hit :D Det kommer bli kanon!
Hoppas ni får en bra dag.
love bruttanbecka

Jkpg

Hallojsan everybody.
Idag har jag vart i jönköping med mammsen. Det har vart super myyys. Vi har även käkat ute osv. Jag hittade lite på gina idag :) Hoppas ni alla har haft en kanon dag.

love bruttanbecka



Saknar min pojk så jag skulle kunna döda nu!!!! Ge miig!

Solstorm

hejsan folket.
Just nu kollar jag på Solstorm eller det är nyheterna just nu så tänkte att jag slänger in ett blogginlägg såhär i mellan. Nu ikväll har jag och mamma käkat kina mat, haha fett nice att käka ute 2 ggr på en dag. feet är man! Har även bunkat upp mig med naturgodis :)

imon blir det att träfa Alexandra och sen dra och sova hos bby :) Kommer bli kanon!
Ha en bra kväll, godnatt.
love bruttanbecka.

Lunch

Hejsan.
Nu ska jag iväg med min älskade vän Josse för att käka lunch. Nu såg jag att klocka var mycket så måste hinna fixa mig lite till. Ha en bra dag
love bruttanbecka



En gammal bild...

Disturbia

Nu ska jag se en fett bra film på icefilms.info, disturbia.
Har ni aldrig vart inne på den sidan så tar er en titt. Det är en sida med massor av engelska filmer utan svensk text dock men fett bra filmer där :P
Ha en bra kväll.
love bruttanbecka


Bon Jovi


Gårdagen

Igår så vaknade jag upp med bby. Jag gjorde frukost på sängen till han (a) Så vi käkade och duschade osv. Sen drog ham hem och jag och mamma plockade upp Sanna. Sen drog vi ut till Hult. Hade lite fest hos Lovisa. Super mysigt. Runt halv 2 drog jag hem och sooooov. Fy fan vad ubnderbart det är att somna i sin egna säng när man är bajs trött. Håller ni med??

Just nu så sitter jag och lyssnar på scorpions nu album på spotify, riktigt bra faktisk (y). Idag lir det att göra lite smått här hemma och sen kanske dra till älsklingen.

Ha en bra dag.
love bruttanbecka

RSS 2.0