Igår och idag

Hejsan.
igår hann jag inte blogga något eftersom att jag var i skolan i 4654859 timmar igår. Kom hem vid halv 10 igår typ efter den informationskvällen. Vi käkade lite pizza och sen började vi informera, det var kul att vara upp i klassrummen och prata inför folket, var dock inte lika kul och stå nere vid inas och dela ut papper.

Idag har dagen vart bra, kom hem redan vid tjugo över två, gott somfan :D Har dock pluggat svenska en stund och lagat mat, nu blir det träning med mamma :)

Ha en bra kväll.
love bruttanbecka

film

hejsan.
nu ska jag typ sova och kolla film, ikväll får det bli en gamal goding, 13 snart 30 ;) sov gott alla.
Love bruttanbecka

dagens låt



jävligt dålig ljudkvalle.

tisdag

hej.
idag har det väl vart en helt okej dag. Nu har jag precis bokat bord på Sandsjöbaden inför mitt kalas i helgen. Åhh vad fint med deras plankor :D Vad ska ni göra i helgen?
Nu ska jag ta tag i mitt liv och äta sen blir det nog chill vid icefilms. Fan vad jag chillar nu när jag har ny data ich hdmi sladd haha. har inget liv, jag blir depp bara jag tänker på de.

just de, vi hade även låtasas nationellt i engelska idag, hörförståelse, och för fan vad bra de gick ska ni veta! Ska dock inte säga för mycket innan man har fått tillbaka provet, men jag som har så svårt för detta ämne och tillochmed känner att det går bra då är man fan glad :P

Ha en bra dag
love bruttanbecka

skivstång

helloj. Nu ska jag iväg på ett skivstångspass med Josse, det är värt som satan! Annars idag har jag bara kollat på grey's anatomy hela dagen :D
Orkar inte blogga när jag kommer hem tror jag iaf. så¨ha en fortsatt bra kväll :)'
love bruttanbecka

Dagens låt


Hemma

hejsan. Nu har jag kommit hem från stan, var med frida när hon gjorde en stav i örat, snyggt blev de :) Nu ska jag bara chilla på icefilms serier och sen träna senare ikväll. Ha en bra dag
love bruttanbecka

ny dator = mer bloggande.

Hejsan, idag har jag vart och köpt en ny dator, vilket kommer göra att jag kommer att skriva mer tror jag så börja gärna besöka min blogg igen :) Nu har jag just tränat och nu ska jag kolla ensam mamma söker, ha en bra kväll.
love bruttanbecka

Kan ju vara bland de 5 snyggaste killarna ever.


love


ger det ett försök till.

Halloj.
Min helg har börjat bra med en myskväll igår med Josse, vi hade som alltid skit kul. Peter Jihde i våra hjärtan, haha. Denna dagen har tillbringats med hjärtat. jag har även haft lite kalas för mig här hemma men lite folk, nu blir det ett par glas vin och chill som fan. ha de gott alla :)
Love bruttanbecka

17 år



17 år idag, det är godis det :)

RSS 2.0