slutade redan :O

Hejsan :)
Nu har man redan slutat från jobbet, 2 timmar tidigare än vad man skulle. Gott att chefer har möten att gå på ibland haha. Så idag har vi bara rensat en lekpark osv. Dunkat musik har vi också gjort haha.

Idag kommer mormor hem, har inte sett henne på 3 veckor nu, så längtar som bara den för att få träffa henne. Så mamma jag och mormor ska dra en pizza om en stund, fett gott :D

Ha en bra dag
love bruttanbecka


Hultan inställt!





Hultsfredsfestivalen lägs ner, går i KK :O Och inte säkert att man får pengarna tillbaka för sin biljett heller. Det suger....

Dagens låt


God morgon

Nu har min nya design kommit upp, vad tycker ni? :)
Just nu har jag precis gått upp, tänkte sitta här lite så jag vaknar till och sen blir det frulle. Innan jobbet idag så ska jag på synundersökning på trafikskolan, hoppas de går bra så jag slipper glasögon haha. Åh idag är det näst sista dagen på jobbet, jag ränkar ner timmarna.

Nej nu ska jag kolla facebook, ha en underbar dag
love bruttanbecka



Skit gammal bild..

Dagens låt * 3


HARDWOOOORK

Här är bilder från vårt sommarjobb, ibland kan man också ha ganska kul och chill på jobbet...




Bilder lånade av Malin Hjelmek :)

Tisdag

Hejsan :)
Idag har jag jobbat..igen. Usch idag var det verkligen hemskt jobbigt! Jag Filip och Malin har vart vid järnvägsparken hela dagen och rensat mossa mellan olika plattor..mm det är lika kul som det låter! Det har vart varmt som tusan också så man håller ju på att dö lite smått sådär. Plus att det blev ännu segare att jobba när man vet att min kära vän Frida är i sthlm och shoppar just nu! Så avensjuk :(

Nu ska jag kanske byta lite design på min blogg och sen chilla tror jag.
Ha en bra kväll
Love bruttanbecka

Glöm de jag sa!

Skit i att jag sa att jag skulle ha blogg pause, jag skiter i de och tar tag i mitt bloggande istället haha :)


Blogg pause

Nu ska jag ta en blogg pause ett tag ;)
men återkommer nog om nån vecka eller så :P

Dagens låt


Torsdag

Hejsan.
idag på jobbet var det världens chillaste dag :P Först så jobbade vi nån halvtimma med att tömma ett hus, hur slappt som helst! Sen efter det så drog vi på grillning och brännboll med HIA. Sen fick vi sluta haha, och de var 4 timmar innan vi skulle slutat, snacka om chill :P
efter jobbet drog jag och Malin stan ett tag sen drog jag hem för att fixa lite musik inför midsommar och jobba på brännan ;P

Alla, tagga midsommar imon!
Ha en bra dag
love bruttanbecka

Tisdag

Hallojj.
Idag har jag jobbat.. igen. Vi har rensat ogräs, ni lär ju inte vara förvårnade iaf :P Efter detta drog jag och fikade med Sanna, Becca och Manda. Det var riktigt mysigt :) efter detta så mötte jag och sanna ,putte och alex och stod och snackade lite med sen skulle de dra en pizza så då hänkade vi. Sen satt jag och Sanna bara och snackade en stund :) En väldigt trevlig dag måste jag säga.
Och nu när jag kom hem så tog jag en efterlängtad dusch och mat :D
nu ska jag kolla fb och sen se film, ha en bra kväll.
Love bruttanbecka

Bio





Denna film ska jag och josse se ikväll. Den har sverige premiär ikväll :)

Dagens låt


Måndag

Hejsan ;)
Nu är jag på spåret igen! Idag har jag jobbat, lika träkigt som vanligt dock tur att man jobbar med så roliga männsikor som får fagen att gå :) Idag fick vi även sluta tidigare, nästa en timma! Nu sitter jag här och ska snart fixa lite med min nya blogg osv. Nu ska jag även ringa Josse och se om vi kan gå på bio ikväll, den nya beck går och den verkar grymt bra faktisk ;)

Ha en bra dag
Love bruttanbecka

ny blogg

Ny blogg, eller en till ;)

http://weddingdream.blogg.se

Dagens låt


Helgen

Fredag: SKOLAVSLUTNING. Började denna dagen med att dra in till Nässjö med Erika. Sen mötte jag upp mina classmates. Vi var i aulan först och vissa uppträde och vissa fick stipendium. Sen skulle vi tillbaka till klassrumet då vi fick glass med andra gosaker, fy fan vad gott :D Sen var de sommarlooooov!
När jag kom hem så hade vi gäster så vi käkade lite osv. Sen runt 7 tiden så kom mina vänner så firade vi att det va sommarlov, fy fan vilken lyckad kväll, tack alla som var inblandade och ni som var hemma hos mig denna kväll. På natten sen så drog vi ner till stan och träffade lite annat folk.

Lördag: Idag kom älsklingen. Underbart! Vi kollade filmer och hade en mys dag :)

Söndag: Igår så spelade jag och älskling GH och kollade filmer. Vi drog även ner till willys för att köpa hårfärg till älskling. Yes, han har färgat håret. Och det var jag som gjorde de :O !!!!! Det blev lite mörkare brunt, as snyggt blev de ;) På kvällen så kollade vi film och sen somnade vi ;P

Måndag

Hejsan :)
Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Jag jobbar på Park och Trädgård i Eksjö haha. Ja idag har vi suttit i 4 timmar och rensat ogräs från buskar, hmm kul, NEJ! Men Malin, Malin och Ida och jag hade kul :) Helt okej dag faktisk. Ikväll blir det bara att ta de lugnt faktisk, filmer :)

Ha en bra dag
love bruttanbecka

Dagens låt


Torsdag

Hejsan :)
Idag har min klass, OPA09 vart ute och hos min lärare Hanna. Det var mycket trevligt ;) Vi sjöng lite låtar, spelade med andra ord, skit kul haha. Mitt lag vann :) Vi grillade även.
När jag kom hem så har jag bara chillat osv. Nu blir det snart käk :D

Ha en bra dag, imon är det skolavslutning med :D
love bruttanbecka

Världens skönaste låt


Dagens låt



Erik Grönwall – Stay

Slänger in denna låten från en av hans spelningar, denna låten är grym.
Länken är till spotify :)

Onsdag

Hejsan ;)
sitter nu här och lyssnar på erik grönwalls nya album, tycker det är riktigt bra faktisk :) Annars har dagen vart bra. Började dagen med lite samhäll då vi fick veta provresultaten från eknomin provet. Jag blev helnöjd med mitt betyg :D Efter lunchen hade vi resus då vi kollade klart på engelska filmen, freedom writers, grymt bra film :) Efter detta hade vi matte b, då vi gjorde något med några tändstickor haha, helt menningslöst ;P Sist hade vi svenska då vi hade Gunilla för sista gången :( Där snackade vi bara lite om filmen vi just såg.

När jag kom hem så har jag checkat över lite över de 3 jobb jag ska göra i sommar osv. Sen har jag även lagat mat till familjen. Nu ska jag ut och springa tror jag.
Ha en bra kväll
love bruttanbecka

Bio ikväll



Ikväll ska jag och min älskade Josse gå på Bio, vi ska se Komisarie Späck, de ska bli kul :D

Tisdag

Hejsan :)
Idag har det vart en bra dag. Började dagen med svenska då vi hade film, flyga drake. Den var bra i slutet iaf :) Efter lunchen hade vi matte och sen slutade vi. GOTT!
Nu har jag precis kommit hem ska snart äta planka :) Ikväll kanske det blir bio mys med Josse ;)
Ha en bra dag
love bruttanbecka

Dagens låt


Sju sjuka frågor till Maria Montazami.



1. Från vem fick du ditt senaste sms och vad stod det?

- Det var från Fredrik som är informationschef för HIF. Han skrev att det stod 1-0 till AIK.
2. När var du senast naken inför en annan människa?
- Det var jag i morse, för Kamran.
3. När grät du senast?
- Igår, åt mig själv när jag tittade på Svenska Hollywood Fruar.
4. Om du var en maträtt, vilken skulle du vara då och varför?
- Spagetti och köttfärsås. Jag är lång som en spagetti och sedan har jag lite kött här och där.
5. Var och när äter du helst?
- Frukost, hemma.
6. Vad gör du när ingen ser på?
- Då lockar jag håret, det gör jag varje dag.
7. Vilken svensk kändis skulle du vilja dejta?
- Vad svårt, hmm. Jag väljer Zlatan, han är gullig.

Källa: Frida tidning.

Nice tattoo


Hilary Duff,


Måndag

Hejsan läsare
Idag började min morgon med att jag försov mig, vilket jag typ aldrig gör haha. Jag slängde på mig kläderna och sen ringde jag mormor, min räddare i nöden. Så hon skjutsade mig till Nässjö så jag kom lagom till ekomoni provet som gick super bra. Hoppas på ett gott resultat.
Efter lunchen så hade vi karaktär där vi bara planerade torsdag då vi ska ut till min lärare och mysa. Sen fick vi gå hem. Så då tog jag sällskap med Corre och Frida till stationen och sen gick jag upp mot min älskling. Han var sjuk idag så vi mös och kollade på film. Efter detta så drog jag, mamma, Frida och Emelie till Jkpg för att shoppa lite. Mamma och jag gick själva och shoppade på så jag ahr hittat en hel del idag. En himlans mys dag detta blev.
Jag hittade en vit skjorta, beigea byxor, ett par bruna gladiator sandaler, 2 linnen, en svart liten väska och lite parfymer. :)

Ha en bra dag och njut av min dunder bloggning idag
love bruttanbecka

Dagens låt * 3


Ikväll blir det maximal bloggning.


Fredag

Hejsan ;)
Dagen har vart bra. Började dagen med karaktär då vi hade lektion ute, as gott. Efter lunchen så hae vi matte och sen fick vi sluta, så härligt :D Så idag var jag hemma vid halv 2 :D Efter skolan har jag solat och bara chillat. Ikväll är jag och mamma ensamma så vi lär ju äta lite god mat osv, det kommer bli mys..

Sorry för dålig uppdatering, men nu är det sommar och jag är inte inne så mycket, så räkna med dålig uppdatering.
ha en bra helg
love bruttanbecka

Dagens låt



Idag är det första 1 juni så jag kör på med sommarlåtar, blir en gyllene tider idag igen.

Tisdag

Hejsan :)
Idag har det vart en bra dag. Började dagen med Matte då vi satte igång med Ma B, algebra också haha, men det gick bättre än väntat :) Efter lunchen så hade vi engelska då vi såg film, vi såg Freedom writers, tror jag den hette. Den var helt okej. Sen slutade vi idag, fy vad skönt att komma hem vig halv 2 :D

Efter plugget har jag kollat på en film, Walk to remember, min vänner sa att den filmen vad bra så såg den idag, den var riktigt bra, dock satt man och grät i slutet :P

Nu ska jag ner och käka sen ta tag i boken vi har i läxa.
ha en bra dag
love bruttanbecka

RSS 2.0