Hur bra är inte denna låten???


Torsdag

Halloj.
idag har vi haft ännu en tramsdag, vi kollade på film i aulan, Grabben i Graven brevid, inte lite uttjatad eller så? :P Sen fick vi nån jävla uppg där vi skulle ta bilder på kulturmöten, så jag bremer ella och pontus gjorde detta fort som fan så vi gick hem vid halv 12 soft :D
När jag kom hem tog jag mig en kaffe och pluggade tills nu, duktigt av mig :) Kan nu matten tills imon och kan alla frågor på historian som var mitt mål med denna pluggningen, gott, slipper plugga i helgen (y)

Snart ska jag iväg och träna med världens bästa josse. Dock är detta passet förjävla tufft och med min träningsverk från gårdagen så vet i fan hur det kommer gå. Fick även syn på min tid idag och placering, 83 min på 10,8 km och kom på placering 83 tror jag, komiskt haha :P Vill även gratta ella som kom på 11 plats, du är grym bruden :DDD

ha en bra dag
love bruttanbecka

brinellmara

Halloj.
idag avr det brinellmaran, 10,8 mil. Usch då var jag jävligt taggad inför det och hade satt upp mål men det gick ju åt helvete haha. Var mycket jobbigare än jag trott dock säger jag som ella det var ju huvusaken att man tog sig i mål :D När jag kom hem var jag verkligen helt död har kollat film osv. Men just nu känner jag fan ska man ta ett varv till på den där jävla milen eller haha, är inte nöjd, kunde gjort bättre om jag hade haft mer vilja!

ha en bra dag
love bruttanbecka

.

Halloj alla. Just nu sitter jag i skolan och har skit tråkigt. Får underhålla mig med volbeats nya album! Tänk att jag snart ska på de, awesome;) idag har jag och Josse planer på att ta en pluggdag, kan nog vara rätt gott att plugga tillsammans tror jag! Inte för att man lär få mer gjort ändå haha:p nu kom erika så nu ska jag snacka med henne. Ha en bra dag. Love bruttanbecka

fika

halloj.
idag har jag och OPA09 vart på sjöräddningen på visningsö, det var trevligt. Pastasalladen var ju dock det bästa med hela dagen :) Efter denna dag tog jag och Frida en fika, myys och en behövlig pratstund så att säga :) Nu är man precis hemmkommen från ett dubbelpass på friskis, usch. Nu ska jag in och duscha, ha en bra natt.
Godnatt.
Love bruttanbecka



Bild tagen från fb.
btw bilder från sjöräddningen får ni imon :)


räddningsmedicin

Halloj.
Nu sitter man på räddningsmedicin och ska egentligen söka på en massa ord om sjöräddning. Dock failar jag ju tydligen eftersom att jag sitter här och på fb ist. Snart har vi svenska och sen lunch då det är kebab och pitabröd det är feeet fin mat :D 

Nu ska jag dra mig. Bloggar mer ikväll.
ha en bra dag
love bruttanbecka

Torsdag

Halloj sötisar.
Idag har det var en kanon dag. Gick endast 2 h i skolan idag hade bara psykologi. Drog sedan hem käkade lite varma mackor, drog sedan plugget. Var tvungen tyvärr. Sen färgade jag mamma och systers hår svart, gott som faen hade vi de, flummade lagom mycket. Nu har jag precis kommit hem från mormor, trevligt :)
Nu blir det halv åtta hos mig och sen IDOL :D
Ha en bra kväll
love bruttanbecka

dagen

Tjhho.
Tänkte jag skulle dra ett snabbt inlägg inann Idol, idag har dagen vart bra. Dock förjävla låång faktisk. Började dagen med Matte b, söög. efter detta hade vi svenska, sen hål då vi jobbade medicin. Efter lunchen hade vi engelska och sist idrott.

När jag kom hem så åt jag lite och har även pluggat lite matte och historia. Har även vart ute och gått med mamma nu ikväll osv. Just tagit en dusch, så nu blir det idol.

love bruttanbecka

godnatt

Nu har jag kollat idol och halv åtta hos mig. Nu blir det film och sängen.
Hoppas jag mår bättre imon faktisk. Jobbig dag i skolan imon nämligen.
Godnatt vänner.
love bruttanbecka

Vill ha, ska ha

HM!


MONKI!


GINA TRICOT!

Tisdag

Heeeeeeeeeeeej.
Just nu sitter jag och surfar runt lite på hemsidor med kläder, typ monki och de. ÄLSKA! Längtar så tills jag och babe ska till Stockholm snart då ska jag bara så shoppa!
Idag har skolan gått okej, är dock förjävla förkyld men mådde bättre idag än vad jag trodde iaf. Vi började dagen med Historia, alltid lika kul..not. Helt ärligt ska jag säga att jag minns inte mycket av vad vi snackade om idag haha. Efter detta hade vi klassråd. Senare lunch med jävligt fin pytt idag. Efter lunchen hade vi bild, suger. vi höll på att skissa lite saker vi vill göra i lera, synd bara att jag inte har nån fantasi så jag bara hittar på att jag ska göra en skål och min kära vän Ella kommer på att hon ska göra ett renhuvud som smyckhängare.
Sist hade vi engelska, vi jobbade lite sen gick vi hem.

När jag kom hem så åt jag lite med mamma. Nu sitter jag här och funderar på att fråga Josse om hon vill ut och gå lite, behöver det tror jag.

ha en fortsatt trevlig kväll och missa in IDOL ikväll :)
love bruttanbecka

Sjuk



Har hela tiden trott att mina nysningar osv har berott på Fridas katter men nu visar det nog sig att jag är sjuk, förkyldning, men jippi vad kul tänker jag då. Det suger rööv att vara sjuk, ingen träning ikväll heller :(

Tattooo


Denna texten i nacken, kanske




Är dock inte helt nöjd med denna draken, sådär snygg.

Vaknat

Hallå,
Nu har vi i gänget precis vaknat, jag sitter just nu på toan hos frida och bloggar haha. Snart ska vi nog käka frulle och sen dra ner till stationen, gott. Igår kväll hade vi en jävligt oslagbar kväll, somnade vid 4 ;) 

Nu ska jag dra mig från toan ;)
ha de bra idag folket.
love bruttanbecka 

Myys kväll i nässjö

Hejsan folket.
Just nu sitter man vid Fridas dator och tänkte man skulle dra ett inlägg.
Vi ahr lagat pizza, mums, dock lite bränd botten. Just nu har vi kollat på valen 10, vi är förbannat insatta. haha. MODERATERNA, här döljer vi fan inte våran åsikt! ;) Nu ska vi bädda, sova 4 brudar i samma säng, mysigt säger jag bara, gott att man har dessa underbara vänner!

Ha en fortsatt bra kväll everybody.
love bruttanbecka

Dagens låt


Ensam mamma söker



Mitt favorit program ikväll, längtar man eller?!

Söndag

Hejsan.
Kvällen igår med Josse var bäst. Vi drog ner och handlade lite lördagsmys. Det blev blomkål, morötter med vitlöksdip. Äpplen och banan att doppa i choklad. Även varsinn passionsfrukt fett gott :D Drickat var ju inte att leka med heller haha :) Kvällen avslutades med lite sällskaps spel.

Idag blir det att städa mitt rum, fixa lite i garderoben. Fixa lite filmer inför tjejkvällen ikväll. Och sen även gör iordning mig :)

Hoppas ni får en bra söndag, ska bara informera er om att jag har studiedag imon, känn på den!
Love bruttanbecka

Dagens låt


Älskling

Halloj.
nu har jag, babe och familjen just käkat 3 rätters, fy fan vad fint. Ikväll blir det att träffa Josse :D Vi ska dricka vin och äta ost :) Just nu är älsklingen här och vi ska snart bege oss ut en sväng.
Imon blir det tjejkväll med min finaste flickor.

Ha en fortsatt bra kväll
love bruttanbecka


fick ett ryck

Halloj.
Nu fick jag ett ryck av att blogga. Antagligen är det inte så många som kommer läsa detta efter som jag har sagt att jag inte ska blogga. Men gör det ändå hihh.
Denna veckan har gått fort, tur är väl det så jobbigt schema som vi har haha. Dock går det lättare än jag trodde det skulle gå.

Nu har även mina utbildningsplaner förändrats lite, har ju vart inne på många yrken innan men är ganska sugen på läkare nu faktisk, optorped faktisk :)

Ikväll kommer min pojk vi ska bara mys och ta det lugnt, pojken har ju brutit armen idag med :( haha. Ganska kul ändå, har lite skadeglädje (a) Imon blir det förmodligen att vara med vännerna :)

Ha en bra kväll och helg tills jag skriver igen
love bruttanbecka


....

Nu tar jag en pause från bloggandet, kommer ha kvar bloggen ett tag till sen får jag se hur det blir ;)
Ha en bra tid alla som läser haha :)
love bruttanbecka

Måndag igen

hejsan :)
Så jävla värd dag idag, slutade vid 10,15 :D Inställda lektioner är bäst! Vi hade även prov idag i omvårdnad vilket gick asbra tror jag hihh ;) Nu ska jag ner till stan och möta upp min plutt sen ska vi fika :D usch scary att gå in på Eksjö gymnasie när man aldrig vart där (a) Men ska nog gå bra hihh.

Ha en bra dag,
love bruttanbecka

Plus att jag är extra glad idag för vi har ina läxor eller prov nu det närmsta :D

Helgen

hejsan hoppsan!
Min helg har vart kanon. Först lite kräftskiva men lite folk och sen älsklingen. Lördag var typ bääst med min flickor. efter den kväll så sov man hos hjärtat och nu sitter man här med lite plugg, suger!

Jag har även kommit fram till en sak såhär på söndags kvälls kvisten, att jag har en dröm som aldrig kommer att gå att upfylla! Det suger lite :( VillVillVillVill, allt hade också vart lättare om man hade vart lite modigre (a)

Men snart blir det promenix med joss, mums!
Ha en bra kväll.
love bruttanbecka

trääääääääna

hejsan.
Idag har dagen vart bra, missade dock min buss så fick gå och vänta i Nässjö i över en timma typ, suger! Men nu är jag hemma och har just käkat och ska snart ner och träna med Josse.
Bloggar nog mer ikväll.
ha en bra dag, tjena vad stressad jag är nu haha.
Love bruttanbecka


dagen

Hejsan.
Hade tänkt att lägga ner bloggen idag, men nu såg jag att jag har haft 30 nya besökare idag, så nu har jag typ 50 st som läser den haha, ganska mycket för att ingen vet vem jag är faktisk!

men idag har dagen vart bra, jävligt seg osv men helt okej får man väl säga. Unna mig en chokladkaka nu när jag kom hem med haha. Utan det hade jag ju aldrig pallat plugga Matte B och Omvårdnad :P

Ikväll funderar jag ju på att ta en powerwalk faktisk, lite sugen. Dock förjävla trött sedan gympan idag i skolan men ahja.

Ha en bra kväll, missa inte finalen i Fångarna på fortet :D
love bruttanbecka



Tagen av mig..

RSS 2.0