Valborg

Tjenare, sitter nu älskling data, har just vart nere på ica och köpt grill mat med sanna och monne. Nu ska vi bara fixa oss lite sen bär det av emot festen :) Ha en go valborg homies, hamna inte i fyllecell nu för fan... redan bokad till mig ;)
Outfits kommer imon.
puyss

hemma

Tjenare. Nu har jag vart hemma i några timmar. Jag har just ätit, kollat lite film och chillat ut med kaffe. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan dra ner till stan och fixa lite saker :)

Ha en bra dag puss

dagens outfit

Nu drar jag till plugget i några timmar, ha de gott ;)



Dagens outfit:
Svarta shorts - Monki?
Gultröja - Monki
Svart sjal .- ingen aning ;O

Sängen

Nu är det dags för mig att dra mig emot sängen för att kolla ännu en Johan falk film med heta Joel kinnman ;) Sov gott, och ha en bra dag imon. Fett värt att jag pendlar mer än vad jag är i skolan imon, kommer hem runt halv 11 ska bli gott ;D

Grym party låt


Dagen

Halloj. Idag har dagen vart bra, dock lite seg. Har även tyckt att de senase dagarna har det vart extra tungt att cykla fattar inte varför, trodde min kondition hade fallt väldigt kraftigt tills jag insåg att jag inte hade någon luft i mina däck, har alltså cyklat på min "fälgar" i tvp dagar nu. Lättad ska ni veta att det inte var min kondition det var fel på :P

Nu har jag precis avbokat mig på spinningen ikväll för fick lust för att dra en sån jävla powerwalk ist. Så gör de och hoppas på att mina nya aktiviteter utomhus kan hjälpa min ormforbi att gå bort haha ;) dock inte så troligt..

Nu ska jag ringa min chef och kolla upp lönen, hoppas på ett saftigt besked.
ha en bra dag. puss


En jävligt ofresh becka efter cykelturen hem.

Gina tricot outfit



Ljusa jeans - Gina tricot
Svart flätat bälte - gina tricot
Orange linne - Gina tricot
Kavaj - Hm



bakat



Tjenare, struntade i att träna idag pga sån jävla träningsverk ifrån löpandet igår :P Så blev mini cupcakes och några andra kakor :)

dagens outfit


löpar becka

ändrade mig så blir inte stationsgympa, ger mig nu ut på en löpartur ist, behöver de nu efter påsken haha ;) Glömde ju även nämna i inlägget ovan att jag idag var hos tandläkaren och inga hål fanns och ingen tandsten, kalas! fick även en glad nyhet att jag förmodligen kommer få blekning för mina tänder gratis pga missfärgningarna av min gamla tandställning :D Gott att jag äntligen kan börja le med vita tänder utan ett brun streck på fram vid :P

ha en go kväll, puss

ohhh

tjatja.

Nu har jag just läst klart de sidor i boken vi ska till imon, känns gott. Ikväll blir det att gå på stations gympa och pumpa lite muskler ;) Nu ska jag ner och fråga när maten är klar haha, ha de gott folk puss.

ohhh

tjatja.

Nu har jag just läst klart de sidor i boken vi ska till imon, känns gott. Ikväll blir det att gå på stations gympa och pumpa lite muskler ;) Nu ska jag ner och fråga när maten är klar haha, ha de gott folk puss.

2 outfit idag


Ta tag i mitt liv

Hejsan. Nu är jag hemma från handlandet och åkturen, Nu måste jag fan ta tag i mitt liv, har en bok på 600 sidor och 140 av de ska vara utlästa tills onsdag tror jag och jag har inte börjat än haha, upps. Dags att göra de nu tror jag :)


cool



Nu ska cooolrider ut och åka lite sen blire att baka tårta för att hjälpa mamma lite, duktig är jag! .
Puss på er,

Just hem

Tjho, kom just hem från Sanna, har vart där och chillat ikväll med henne och becka :) det var mys! Nu ska jag snart sova, bara kolla lite bloggar och facebooook :)

Hoppas ni haft en go påsk, puss

outfit påskafton.


dagens outfit + jkpg



Nu är jag hemma från jkpg med josse. Maten ni ser vad as fint, vi käkade på jensens ist :) Efter de så gick vi på bio, scream 4. Värd att se men vädligt lik de andra filmerna dock var slutet ganska gott faktisk ;) Värd dag! Nu ska jag se sveriges mästerkock jag missade ikväll, ha de bra vänner,. puss

dagen

godmorgon. Nu har jag just gjort iordning mig, outfit bild får ni ikväll eller imon. Om en halvtimma plockar josse upp mig och då drar vi emot jkpg för att shoppa lite och sedan ut och äta + bio som var hennes present :) ha en bra dag, puss

Tisdag

När jag kom hem från corre, chillar jag lite, drog en kaffe osv. Sen tog jag och josse raggarrundan efter som hon just fått körkort ( hon är bäst). efter de åt vi lunch ute på lilla cafét i Eksjö stad. Blev en grillad ciabata med lite gott i, mums. efter de så drog vi hem, bokade bio inför imon. Scream ska vi se! :)

Nu ikväll så har jag fått med mig min syster ut på en kvälls runda på nästan 2 timmar. Mysigt. Skönt väder att vara ute och gå i och speciellt i skogen där det är skugga så ormarna inte är där haha ;)

ha en fin kväll. puss

SANNA 18



GRATTTIS SANNA!
Ha en så jävla fin dag, <3
Pusss på dig hjärtat.

Grillmys med LF.



Söta skulle jag säga.



Gänget samlat.



Läckerbit <3



Mina flickor, rör dom och ni får bruttanbecka på er, i promise!



Klassiska gnägg posen bjuder jag på.



LF, kärlek!

dagen

Tjenare, nu är jag på hemma plan igen. Hann inte blogga innan idag. Jag skulle följa med fam. björkman till RIsta och hennes kull med vaplar, (bilder kommer imon ) Skit söta var de, men det var typ en och en halv timmes bilfärd så det blev hela dagen, vi stannade även och shoppade lite i vetlanda :) Jag hittade ett aprikost linne på gina och ett halsband :)

Nu ska jag och Jerry ner och handla godis sen blir det bastu och bad :) Om LF läser detta så ha en awesome kväll mina hjärtan <3 Jag vet att jag skulle hinna till er nu men är trött och har allergi så in
gen fräsh bruttan som skulle komma i så fall haha ;)

puss läsare

Joss och mys

Nu myser jag med Joss, men chips, dipp, chocklad, vindruvor, morötter. As fint ska nu veta :D
Hoppas ni har en lika bra fredag som jag har, nu ska vi snart planera en sak som jag kommer hålla hemligt en stund, iaf påsklovet ut sen tror jag att jag kanske kan avslöja de ;)

puss på er

Hemma och nu är det påsklov.

Redan hemma, pendlade längre tid idag än vad jag avr i skolan, värt, nej. Men provet i historia gick faktisk bra, det kom precis de sakerna jag kunde så jag är glad för de :) Nu ska jag snart laga till lite käk och sen ska jag vänta på att Josse ska sluta så vi kan börja med att fira att de är påsklov snart :)

Ha en bra dag. pusss

död

Hemma från träningen och jag trodde jag dog, helt serri. fy fan vad jobbigt det var idag, men det gick ju :) Dock gott när man ser reslutat på sig själv i speglen haha ;) Då får man fan en kick, när armarna börjar får konturer av triceps och biceps nu ;) En gadd där hade fan inte suttit fel nu!!!!

idag sa Josse även en sak som gjorde mig väldigt glad, grattis hjärtat om du läser detta :)

Nu ska jag äta innan jag trillar ihop av uttmatning, puss

träning

Nu drar jag mig med familjen nors mot träningen, idag står det spinning och skivstång på schemat ;) jobbigt värre!!!! Men hörs när jag kommer hem, puss

Skolan

Hejsan. Nu sitter jag i skolan, på social omsorg, vi sitter och söker på olika lagar, detta suger apröv. Men sluta om en halvtimma, sen ska jag hem och äta, chilla och träna ;)

bloggar nog mer senare, ha de gottt. puss

Dagens klädsel



Transperrant skjorta - Hm
Jeans - Lindex?
Sjal - Gina tricot

Sorry

Halloo.
Idag har jag inte var hemma och därför har jag inte bloggat nått. Dirr efter skolan drog jag till jerry för pallade inte åka hem och dra plugget direkt. Så vi käkade lite, pluggade lite tsm osv, Tog faktisk en "sova efter maten" powernap med ;) Men vid 8 snåret kom jag hem och har sett Sveriges mästerkock nu, as bra program alltså , har även pluggat en gnutta, med betoning på en gnutta! :P Borde gjort mer, men va fan lever en gång, lev livet för fan.

Men nu ska jag dra mig till kos, ha de gott folket. puss

Sorry

Halloo.
Idag har jag inte var hemma och därför har jag inte bloggat nått. Dirr efter skolan drog jag till jerry för pallade inte åka hem och dra plugget direkt. Så vi käkade lite, pluggade lite tsm osv, Tog faktisk en "sova efter maten" powernap med ;) Men vid 8 snåret kom jag hem och har sett Sveriges mästerkock nu, as bra program alltså , har även pluggat en gnutta, med betoning på en gnutta! :P Borde gjort mer, men va fan lever en gång, lev livet för fan.

Men nu ska jag dra mig till kos, ha de gott folket. puss

Dagens outfit.



Linne - Hm
skjorta - Carlings för ett tag sedan, nu hemmagjort avklippt.
Jeans - Gina tricot

Men hur tråkigt??

Asså hur tråkigt kan man ha? Har pluggat historia hela dagen känns de som fast det egentligen bara va en halvtimma... AHHH fattar ingenting, jag får verkligen inte in nått fattar inte massa anfall och att länder kapitulerar hit och dit. Fuck jag är så körd.. :P

Ringa jerry och se om han kan kanske. Ahja, puss

Home

hej.
Nu är jag hemma igen. Nu blir det att plugga historia fram tills träningen. Fy fan.. Annars har dagen vart bra. Har vart på skolbio, "i rymden finns inga känslor" Första gången jag såg filmen för ett tag sen tyckte jag verkligen den sög, men dn var bättre nu faktisk. Men inte bra...
efter detta drog vi och käkade på en resturang i Nässjö, italiensk pizza, fint säger jag bara! Sen sist var det studiebesök på rehab, fy fan.. Mer behöver jag inte säga..

Hoppas ni haft en bra dag. pusss

tisdag morron

Nu sitter jag här och bloggar vid sju, usch var tidigt egentligen. Men skulle suttit på cyklen nu men Erika messade just att jag kunde åka med henne så det tackar man ju inte nej till!

Men nu tänker jag dra en lång frulle, ha de bra idag så hörs vi i eftermiddag.

Btw as nice skoldag idag, skolbio och sen studiebesök ;)

outfit idag



Sjal - Lindex
T-shirt - JC för lääänge sen.
Shorts - Ullared :)

Kväll

Hejsan. Idag skulle jag har pluggat historia men tyvääär min dag gick åt annat. Har övningskört åt olika håll under hela dagen typ, även vart hundvakt åt Sickan! Myys. Och nu drar jag och tränar med Joss, och när jag kommer hem blir det bachelorette :D

Ha en bra kväll. pusss



Just nu...

L0ve



Nu var ett par i 2 år och 9 månader gissar jag på... ahja vår månadsdag idag iaf :) Börjar närma sig 3 år... OSH!

Men är lika kär än, puss Jerry!

Dagens kläder.



Magtröja - Monki
Jeans - Weekday

Måndag

Halloj!
Nu har jag just kommit hem, slutade dock kvart över 10 typ men tog en fika med Corre, en feeet räkmacka blev de! :) Nu ska jag så plugga historia ska även göra mig en kopp kaffe så jag kan koncentrera mig. Ha en bra dag i det FINA vädret :D as varmt ju ...

Pusss

Josse 18


Seeg

Hejsan!
Nu har jag precis käkat med familjen björkman, gott som faen. Innan det var jag och Jerry ute och gick 1 mil, duktiga är vi! :) Nu sitter han och pluggar och jag chillar, fint. Ikväll blir det att chilla till "Stockholm- Båstad" och sen plugga lite historia, ska även ta tag i livet och ringa Corre ikväll med :):)

Ha en bra dag, bilder från josses 18 års dag kommer senare när jag är hemma :)

Pusss

Men halllå

Hejsan :):)
Nu blir det film och mys med Jerry innan lördags kvällen är slut för denna helgen. Jag hoppas även att min Josse har haft en kanon dag för första gången ute på hotellet :)
Hoppas ni andra haft en kanon dag, det har jag nästan iaf haha ;)

Puss på er och godnatt!

Nässjö

Nu drar jag till Nässjö till jerry efter att ha firat Josse. Det blev prinsess bakelse, saft och en likör på det, fint! Bilder kommer imon, nu hinner jag inte skriva mer för min buss fan typ nu :O
Puss

JOSSSSSE 18



Sorry för denna bilden vet att jag kommer få höra 1000 klagomål från dig nu, men jag älskar denna bilden! haha :) Ska även tilläga att hon inte är serriös! ;)

GRATTTIS VÄRLDENS BÄSTA JOSSE! Nu är du 18 år och jag är sjukt avensjuk, ha en as bra dag det är du verkligen värd :)

Snart kommer du hit på en fika och får snart öppna mitt paket till dig :)

Puss på dej.

Jag skriver mer på bloggen ikväll om vad hon fick osv, lite bilder kommer nog med! :)

promenad med min skitunge.


Dagens outfit.



Svart tröja - Hm
Chinos - Cubus tror jag.. längesen de införskaffades så att säga.
Sjal - Gina tricot

HATA HATA

varför i helvete visar de "du är vad du äter" på tv4 plus!...???? Just den kanalen som just nu inte funkar hemma hos oss, jag dör nu.

Fastnat vid denna låten idag-


puss



Idag en osminkad becka som snart ska ge sig ut och springa en runda. Nu är jag även helt klart med historia så jävvvla gott :D Slipper man den nu, nu är det bara provet som gäller.
Ha en go kväll, missa inte "du är vad du äter" vid 20,00 på trean tror jah :)
puss

kafffedags

Nu har jag tagit mig en kaffe och ska sätta mig vid plugget igen. Har även vart nere på stan nu och fixat allt till Josses födelsedag, kan tyvärr inte nämna det här ifall att hon läser :)

Men önska mig lycka till så hörs vi. puss

Yeah säger jag bara.

Nu måste jag ta ett break kände jag. Jag har suttit till och från med historian hela dagen, men snart är den färdig vilket är super gott :d

Nu ska jag ta ett break med att fixa mig lite och ta nått att käka tror jag, en kaffe på de, fint! :)

Hoppas ni har det gott utan en historia uppsats om Mellankrigs tiden..



Slänger in en steekar bild bara för att jag längtar så tills man ligger på bechen och inte behöver plugga historia.

Godmorgon.

Nu har jag just vaknat och sitter och käkar frulle. Ska snart ner på stan för att fixa lite saker och sen ska jag nog sätta mig lite med min historia uppsats. Ikväll blir det att träna. Men fy fan vad jobbigt det var igår när man haft uppehåll i 2 veckor, det var tufft asså ;)

Ha en bra dag. pussss

chill

Nu sitter jag och chillar till min vän Ellas spotifylista, ganska go chill lista hon har. Snart ska jag iväg och träna för första gången på över 2 veckor, jävla influensa säger jag bara. Men vi får se hur det går med mina astma och hostan men går säkert bra :)
Ikväll är det även Sveriges mästerkock vilket jag älskar så det ska jag se när jag kommer hem. Men ha de gott folket. puss

beställde lite.



Detta beställde jag just från Hm, as nice. Även lite underkläder. Jag firar att jag har fått sommarjobb och kan nu expandera lite haha ;)

Dagens outfit.



Kavaj - Hm
Vit t-shirt - Monki
Jeans shorts - Monki
Strumpbyxor - Okänt ;)

Good fucking night.

Halloj igen. Nu har jag just duschat och fönat till håret lite, nu blir det film efter att ha suttit lite med historian. Ha de gott och sov gott folket. Hörs imon bitti om jag har tid annars imon eftermiddag :)
pusss

Just nuuuuu

Hejsan.
Nu sitter jag och pillar lite med min historia, det går väl sådär skulle jag säga. Lite mycket musik och liiite mycket facebook surfande, men det går nog detta med i slut ändan ;)

Annars idag har det vart bra förutom att jag inte hör på ena örat vilket suger lite haha.

puss på er folket.

Dagens.



Vit blus - Vila
Jeans - Hm
Sjal - Lindex
Armband - Lindex

thooo

Nu har jag säkert sommarjobb i sommar och jag är super glad. jag har även fått ett par vita converse av mamma, gott. Livet jjust nu! Plus att snart fyller min fina vän 18 år, kul för henne!!!! :)






Nu drar jag ut och kör lite i mina brillor, steeek kallar vi de.

RSS 2.0