frisk ..

Men tjenare.
nu börjar jag bli frisk ifrån min djävulska influensa. Med hög feber, hosta, ont i halsen osv. Nu har jag vart hemma ifrån skolan i 2 dagar och jag hatar att vara hemma när man är sjuk, så fett tråkigt sen missar man bara en massa man måste ta igen. Nu ska jag snart in i duschen för att fräsha upp mig lite sen blir det att enbart chilla ikväll.

Slänger in en bild jag tog för ett tag sedan, glad över att det inte ser ut riktigt såhär ute iaf om man ser till bakgrunden..


Yes

Nu är praktik slut och idag var jag ledig. Har vart 5 asbra veckor, lite tråk att sluta nu faktisk men skönt att komma tillbaka till alla vänner, saknar de. Och självklart är de la nån jävla patient som har smittat mig för är sjuk nu med, ont i halsen och feber, men de överlever man väl de med.

Ikväll händer ingenting, ganska skönt de med. Ha de gott och speciellt frida som är på Håkan hellström!
Puss

Idol eller inte?

hmm, det är frågan, ska man satsa på idol i år igen och hoppas att man har blivit bättre och att man kanske inte är lika nervös eller ska man skita i det och bara lägga ner den drömmen? Har till april på mig och bestämma mig så vi får la se hur de blir :)


.............................................

dags att skriva lite nu igen kanske. Men livet leker väl just nu, har världens underbaraste pojkvän och jordens goaste vänner. Praktiken går fint som snus och har fått jobberbjudande, vilket vi höjer tummen upp för. Idag är jag ledig och sen jobbar jag 3 kvällar, på fredag jobbar jag kväll på akuten vilket ska bli kul. Sen är jag ledig i helgen, skönt. :)

Hoppas ni mår bra. pusss

RSS 2.0