Hejsan

Hejsan folket som läser min blogg :)
Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat nu på ett tag men har inte haft tid.
Igår så var jag med Erika efter skolan, vi drog runt lite mot jönköping osv. Drog även en pizza som var sjukt äcklig! Efter denna tripp så dansade jag med 6 up. Vi tränade riktigt hårt igår faktisk! Efter dansen så drog jag till Sanna där Manda också var. Vi planerade Valborg som är idaaaaag :) Det blir grillning osv :)

Just nu ska vi dra och käka,
ha en bra dag
Love bruttanbecka

Dagens låt


Tisdag

Hejsan!
Började dagen med matte, då jag och ella jobbade as bra med nationella. Vi börjar bli grymma tycker jag haha! efter detta hade vi lunch då det idag var fick och potatismos, det var lite sådär måste jag säga. Efter lunchen hade vi engelska då vi fick jobba med våran bok osv. Under tiden hade vi betygssnack med Mia. Jag ligger på G+ och är uppe och sniffar på ett Vg, detta är helt sick!!!!!!!!! Jag har liksom haft Ig i engelska typ och nu nästa vg, fattar hur glad jag är? :O:O:O:O  Vi hade inställda lektioner idag så vi slutade redan vid ett viket var hur gott som helst. Jag tog sällskap hem med erika då vi snackade en massa om livet osv ;) När jag kom hem blev det lite Johan Falk och glass.

Nyss kom jag in efter att vart ute och gott med Josse, det är alltid lika kul och mysigt
ha en bra kväll
love bruttanbecka

ordspråk


Underwear



Svenska hollywood fruar



Nu blir det att se Svenska Hollywood fruar, detta kan man ju bara inte missa ;)

Coola Lösögonfransar


Min spotify lista

ROCK


Dagens låt


Måndag igen.

Hejsan alla glada :)
Idag har det vart en helt okej dag, dock trött som faen!
Började dagen med engelska lektion, lagom tråk haha. Efter detta hade vi samhäll med Anders, då vi hade ''sunkis'' stund med apelsin mer osv. Det var mys haha. Till lunch idag var det köttbullar, potatis och sås som bjöds. Efter lunchen hade vi karaktär som också var vår sista lektion. Vi jobbade lite med grupp arbetet och sen gjorde vi även en lek med påstående, man ställer sig i ett ja eller nej hörn och sen argumentera.
När jag kom hem till eksjö så tog jag och farbor henke en fika. Det var myys! Vi hade en massa att snacka om så det var en riktigt värd fika :)
När jag kom hem så har jag käkat och bara tagit det lugnt, blir snart film :)

Ha en bra kväll
love bruttanbecka

.


shoppade i jönköping


(Dock svart klänning)



*En svart vit sjal
*Lite hudprodukter
*Vitt bas linne.
*2 par as balla örhänge

Helgen

Fredag: det blev en lung början på en fredag, sedan gick jag ut en sväng med Josse. efter det drog vi en wallander och käkade glass. Vi taggade även lördagen :)

Lördag: Jag och Josse var i jönköping, jag shoppade en massa (visar i ett annat inlägg). Vi käkade även på soya och hade en jävligt mysig dag! På kvällen åkte jag till älskling, vi mös och kollade filmer.

Söndag: idag har jag kommit hem från honey, det har vart ett helt underbart dygn med mitt hjärta! Nu när jag kom hem så har vi kalas för Ingvar han fyller år idag. Annars idag blir det att träna med Josse om nån timma.

Hoppas ni andra har haft en bra helg :)
love bruttanbecka

Dagens låt



ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!

lugnt

Hejsan!
Ikväll bli min kväll lugn faktisk. Har laddat med den senaste Wallander - Arvet och sen en feet ben and Jerrys glass. längtar tills imon, dels för att jag får träffa mitt hjärta och för att jag och världens bästa josse ska till jkpg :D:D

Trevlig helg alla :)
love bruttanbecka




Saknar!


Tips



Nu ska jag tipsa om dessa chipsen jag och Erika åt idag, det är mindre fett i de faktisk, skit goda :)
De måste ni köpa på er i helgen :)

Fredag

Hejsan :)
Nu har jag just kommit hem. Jag åkte med Erika hem, vi drog en sväng i Nässjö stad och handlade lite på ICA. Vi köpte asgoda chips som vi smällde påvägen hem haha, vi är sköna vi :P

Idag hade jag fösrt räddningsmedicin på morronen, jag Frida och Ella jobbade som faen rent ut sagt. Sen var det gröt till lunch, det var ju gott, Frida hade ju rätt i detta :) Efter lunchen hade vi karaktär med vårat grupparbete, där var min grupp också skit duktiga! ;) sist så hade vi matte, det är inte kul någonstanns att sitta med ett gamlat nationellt prov och försöka förstå :P

Ikväll har jag inga planer faktisk, taggar morgon dagen med en shoppingdag i jkpg med Josse :D
Ha en bra helg alla, krya på dig corre <33
love bruttanbecka

Dagens låt


Dagens låt


onsdag

Hejsan folket :)
Idag har det vart en bra dag. Började dagen med samhällskunskap med Anders, vi har precis börjat med ekonomi, lagom roligt haha. Efter detta hade vi lunch, det var äcklig fick som bjöds idag. Efter en lång lunch hade vi resurs, där vi jobbade med svenska frågorna, snart klara med de, wiii :D Efter detta hade vi matte, då vi jag och Ella jobbade med ett gammalt nationellt prov i matte, det gick ju si sådär, en jävla hamburgare uppg som var helt störd! haha. Sist hade vi gunilla i svenska då vi har börjat skriva en uppstats, jippi? Nej, fy fan gör vi nått annat på op? :O

Just nu har jag just käkat och ska börja plugga lite medicinsik grundkurs och sen börja läsa i min engelska bok som är, skruva den som beckham. Filmen är ju kanon, så hoppas på att boken är lika bra :)
Ha en bra dag :)
love bruttanbecka





Foto



Jag var ju ute och fotade lite med Josse igår, här kommer resultatet.
Bilderna är inte de bästa jag har tagit kan jag ju säga :P

Tisdag

Hej ;)
Nu är redan tisdagen snart gången, det är ju underbart! Idag ahr dagen vart bra. Började dagen med en matte lektion där jag, ella och alex satt och klurade på ett nationellt prov, det gick väl helt ok kan jag ju tycka. Sen var det köttbullar och makaroner till lunch, det är alltid lika gott haha :) Efter lunchen hade vi engelska då vi kollade på lite film klipp från Ice Age, back to the furture, 12 mokeys, Twilight osv, ganska soft lektion :)
Efter detta hade vi ett hål på typ en och en halv timma, då jag och mina brydar var så jävla kreativa till att göra svenska frågorna till boken som vi läst ut. Jävligt gott att ha de nästa klara faktisk :)
Sist men inte minst hade vi svenska med Chilla gunilla, satt typ bara och snackade.

Sen åkte man ju med Lovisa hem, fy faen vad gott :D Var hemma typ en halvtimma tidigare :D När jag kom hem så tog jag lite glass och kollade en wallander. Sen runt 5 tiden kom mormor, leif och mamma och ingvar. De hade vart på begravning, så då fikade vi lite räkmackor, jag åt bara en, jag är förvårdnad haha :O

Ha en bra dag
love bruttanbecka

Dropkick Murphys





Dagens låt


Top model



Nu blir det Top Model och glass, nån mer som ska se det? ;)

Erik!



Idag släpptes erik grönwalls nya singel, ett måste att lyssna på, på spotify. Den är grym faktisk!

Ut

Hejsan :)
Får blogga om min dag senare ikväll har inte tid just nu, ska ut och träffa josse en stund nu. Vi ska ut och fota lite för första gången denna våren, ska bli kul.

Ha en bra dag
lvoe bruttanbecka


Bilder tagna av Rebecka Nilsson, våren 09

Dagens låt


Just tränat

Hejsan :)
Nu har jag just duschat efter träning, det var himmlans jobbigt att träna idag. Först cykla dit med världens motvind och det är långt, sen gympa en timma, det var inte kul haha. Men nu är det gjort och det känns grymt bra!

Denna eftermiddag har jag inget att göra så tänkte ta en ''ta hand om mig själv kväll''. Jag tänkte att jag gör en ansiktsbehandling på mig själv, lite nagelvård och lite noppring av bryn. Får se om det blir nått mer som jag gör ;)

Ha en bra kväll
love bruttanbecka

Kläder jag vill ha i min sommar garderob!





Allt nedan är från HM:




Allt nedan är från Monki:


Allt nedan är från Gina Tricot:


Dagens låt


Söndag

Hejsan :)
Idag har jag ännu bara hunnit käka frukost, har inte några större planer idag faktisk. Jag ska träna med Josse runt 5 idag iaf. I eftermiddag kommer även mormor och kollar på min gamla tv, förhoppningsvis så får man den såld idag :D

Igår kväll var man med Josse. Vi träffades och drog ner till stan och hyrde film. Vi hyrde Wallander- Cellisten. Den tyckte jag var lite sådär, det finns bättre wallander filmer.
Vi mös även till det med popcorn, godis och dricka. Lite rostbiff och potatis sallad åkte ner i magen också.

Nu ska jag läsa lite i en bok vi har i svenskan
ha de bra
love bruttanbecka


Uppvisning



Den 7 maj är det dansuppvisning i P-hallen i eksjö, då 6- up kommer att dansa.
Jag räknar med att ni kommer!


Lördag

Hejsan :)
Idag har man vaknat bredvid älsklingen, det är alltid super att få sova bredvid den man älskar. Igår kväll så kollade vi på 2012, den var faktisk riktigt bra! Vi hade även lite tända ljus och massor av godis, härligt kväll helt enkelt!
Idag så har vi vaknat, käkatlite frulle och bara chillat. Vi kollade även filmen Slumdog million, bra film. Och nu har just älsklingen åkt hem, vilket suger fetma!

Men ikväll blir det att träffa Sötan Josse en stund, det ser jag fram emot.

Nu ska jag ner och äta kladdkaka, ha en bra dag
love bruttanbecka

Dagens låt



Detta blir dagens låt, för att denna låten gillar Cornelia :D

Fredag

Halloj folket ;)
Idag lovar jag en feet uppdatering pga av att Corre har börjat klaga på mina pausar ;) Så detta blir för hennes skull :)
På morgonen till skolan åkte man ju bil med Erika och stekte med snack och musik, alltid lika trevligt :) Första lektionen var Karaktär, då vi snackade lite om olika könsroller och olika förväntningar på män och kvinnor, klassen kom upp i en riktigt fet diskussion. Sen var det lunch då det var god mat, vi hade nu ett hål på typ 2 timmar. Vi satt i Inas och snackade lite och hade allmänt kul. Efter en stund gick vi tillbaka för att plugga liteinför provet jag, ellut och Alexandra hade. Vi hade matte prov på funktioner. Det gick skit bra!

Sist på dagen hade vi räddningsmedicin då vi bara satt med datorerna och chillade, helt ärligt vet jag inte vad lektion gick ut på eller vad vi skulle göra :O

Efter skolan slutat väntade jag på mitt tåg med Frida och Corre. Bara för underbara människor ska ni veta! Vi flummade till tusen :)

En bra fredag helt klart :)
Snaart ska vi ner och hämta älsklingen,
ha en bra helg
love bruttanbecka

Dagens låt



Denna låten är ju typ hur bra som helst haha ;)

springa



Nu blir det en spring tur för min del efter som jag inte kan träna styrka pga min piercing ;)
Ha en bra kväll
love bruttanbecka

Måndag

Hejsan folket :)
Just nu sitter jag på Karaktär och skriver rapport, fast jag är klar så just nu chillar jag till tusen :)
Mitt besöksmätare steg riktigt mycket igår, det var man glad över att se haha :)

Annars idag så blir det att först dra hem till Eksjö och sen träffa josse och gå till arbetsförmedligen och söka sommarjobb.
Bloggar mer när jag kommer hem :)
Ha en bra dag i solen :)
Love bruttanbecka

Sannigen om idol!

Hejsan folket:)
Nu har det vart en händelserik lördag för mig i Göteborg och IDOL 2010. Jag tänkte jag skulle berätta lite för er om min dag på idol :)
Började dagen med att gå upp vid kvart i 3 på natten för att åka mot gbg vid halv 4 med Månsson, Sanna och älskling :) När vi kom till gbg så gick jag och Sanna till kön som redan var nästan full vid 6 på morronen. Men som tur var har vi pojkvänner som känner folk som stod lite längre fram så vi hoppade in vid de. Tiden gick och runt 10 började Peter Jihde att snacka och det kom gamla idoler och sjöng och gav oss tips osv. Vi 11 började inspäppet, fy fan vad Sanna och jag sprang, man anmälde sig och fick en nummer lapp.

När vi kom upp i Svenska mässan i gbg så var det ett fett stor rum som alla vi fick samlas i och sitta och vänta på sin tur. Jag var väl runt 4 omgången som gick gå in så jag var rätt tidigt. Jag följde med de som jag blev uppropade med och vi fick regestrera oss igen hos crew personal. Sen fick vi följa med de och sätta oss på en rad stolar (som i tv) Sen ropades man in en och en. Folk kom ut och skrek och var skit glada vissa kom ut och grät. Sen var det min tur. Jag var absolut inte nervös när jag gick in och såg juryn. Det var en ful tjej och en cool kille. De frågade mig lite frågor så som vart jag kom ifrån osv. Jag började köra igång och jävlar vad nervösiteten höjdes då. Men jag tyckte jag sjöng ovanligt bra just vid detta ögonblicket vilket gjorde mig gald under tiden jag sjöng. Kille diggade med som fan och nynnade med. Sen när jag svar klar så sa kille rakt ut att jag sjöng skit bra och att jag hade en grym röst. Sen började tjejen snacka och hon sa att det inte räckte för juryn idag. Men de tackade och sa att jag skulle sjunga vidare och söka nästa år. Och jag har redan nu bestämt mig för att inte ge upp sången för detta och söka nästa år igen, jag ska fan komma fram till Bagge och de nån gång!
Här är bilder jag tog under dagen, dock med mobil :P



Lite folk i kön som Sanna och jag stod i från kl. 6,00 till 12,30 typ. Man var rätt trött efter detta ska jag säga, jag tror aldrig jag avrt så kissignödig som jag var 2 ggr i denna kön haha. Men såhär efteråt nu tycker jag det var ganska värt ändå.


Mer folk och en idol skylt. Över den på taket satt det fullt av kameror.


Peter Jihde skulle informera oss om hur inspelningarna skulle gå till osv. Han var sjunk snygg i verkligheten haha och riktigt coool :)


Kamera män och Peter igen :)


Peter Jihde var namnet :)

Det var värt att stå i denna kön för att bara få se Peter Jihde haha!


Robin Bengtsson kom och underhöll oss i kön nån halv timme, dock var man inte så sugen på en liten konsert när det var 15 min kvar till insläppet och man hade frusit och är sjukt kissignödig haha.


Robin bengtsson :)

Peter har problem med megafonen :P


Lite folk igen


jag innan jag skulle gå in och sjunga, snacka om att jag var nervös här inne. Tänker spara nummerlappen man fick ha på magen haha, den är coool :)


I detta rum satt vi alla och folk omkring en sjöng och spelade, det var ett jävla liv här inne. Man själv ställde sig i ett hörn för att sjung upp lite smått innan. Det var en grym stämning här inne faktisk.

Dagens låt


torsdag

Hejsan :)
Idag har man bara tagit det lugnt, vart med mamma hos läkaren, kollat film osv :)
Sen nu på eftermiddagen så har jag träffat Sanna och Putte lite, jag piercade mig även i navlen. Usch vad ont det gjorde haha, men så värt! Skit snyggt (aa)

Nu ikväll så har jag även vart på dans med 6 up, det är bara nån månad kvar till dansuppvisningen, det är helt sick! Men våran dans i år är riktigt snygg!

Ha ne bra kväll
love bruttanbecka

Imon är det dags


Imon är det dags för piercing i naveln :D
Hoppas på att det inte gör ont bara haha :)

Annars har dagen idag var kanon, Vi brudar drog en fika och sen gick vi lite på stan och chillade :) Det blev foundations ''kuddar'' som blev mitt köp haha.
Tack för en bra dag!

Nu ikväll har jag just slukat i mig en feeet fruktsallad. Med 2 bananer, 2 äpplen och 2 stora apelsiner, är jag mätt nu? Svareet är skit mätt haha! :D När jag kom hem från Nässjö drog jag och tränade, :)

Ha en härligt kväll
love bruttanbecka

dagens låt


En extra stor uppdatering nu.




Påskdagen: Jag och jerry vaknade upp tillsammans, lika mysigt som vanligt :)
Under dagen så gav jag han massage med ljus omkring oss, de var super myyys! Sen på kvällen var jag ute och gick med världens bästa Josse :):) Vi har alltid lika mycket att snacka om haha. Till slut så kom vi fram till att vi hade ju lov så vi gick hem till mig för att se film, vi mös till det med popcorn, ostbågar och dricka. Vi såg 50 first date :):) En mysig avslutning på helgen!

Annandagen: Idag så åkte jag till Sanna så där runt 3 tiden vi åt godis och kolla lite film, sen kom Amanda då snackade vi lite med henne och efter en stund kom även den efterlängtade Becka och Emma. Så vi 5 drog till stan och snackade lite. Sen gick jag, amanda och Sanna hem till Lovisa :) Vi drog runt på stan ett tag och sen drog vi en pizza och satt på babylon och chillade ett par timmar. Runt 9 tiden drog vi till Vetlanda och drack mike shake, och då hade vi även hämtat upp Callenryd :D Ja, vi 4 på donken. Sanna spriller ut halva sin mike shake på bordet, vi får typ värsta skratt anfallen osv :P  När vi kom till Eksjö så drog vi till nån fest som sög rööv"! Så vi bestämde oss för att skjusa hem callenryd till aneby :) Påvägen dit spelades bra musik och Callenryd fick för sig att hon skulle träffa en kille som bodde någonstans mellan eksjö och aneby. Det var mörk så in i helvete och vi kör som vanligt. Callenryd sitter och säger gasa till Lovisa sen helt plötsligt HÄR ÄR DE, Lovisa drar sån jävla tvärnit hahaha! Sen står vi där typ en halv timme i mörkret i skogen. Man såg fan inte ens varandra :P
RUnt 1 kom jag hem efter en tripp i Aneby haha, Great dag :)

Tisdagen: Idag började jag dagen med att städa ut min vinter kläder och börja ta in sommar kläderna :) Det var en helt underbar känsla att få prova shorts osv :):)
Runt 2 tiden drog jag till älskling och hade mys. Vi grillade hamburgare och bakade KLADDkaka ;) Hade en skit bra dag hos hjärtat dock min sträckning i nacken haha. Älskar dig Jerry (:

Idag: Idag blir det att åka till nässjö för att dra en fika med de bäästa! :) Sen får vi se vart dagen bär av :)

Nu är det inte många dagar kvar till IDOL och jag är redan nervös!
Ha en bra dag
love bruttanbecka

påskafton.



Glad Påsk folket.
Nu drar jag till mormor och käkar mat med familjen och Jerry :)
Måste även tillägga att det är super fint väder idag ju :D

+ eller -


Plus just nu:
  • Att vara ledig :D:D
  • Kvällen kommer bli toppen :)
  • Att jag har 3 sommarjobb i sommar :)
  • Att vädret börjar blir riktigt toppen :)

Minus just nu:
  • Att jag inte fått träffa mina käraste vänner på ett par dagar nu.
  • Har ett förstor behov av godis haha.
  • Att jag är jävligt torr på att blogga just nu.

Kamera

Följ bilderna och se hur du ska göra en helt egen kamera, haha!

Dagens låt


Gårdagen.




Igår tillbringades kvällen med dessa underbara människor :)
Vi sov hos mig och hade det super myys. Kollade skräck film, lagade tacos. Bakade även äppelpaj si sådär runt 2 på natten, men fräsh blev den ju!!!!
Vi bestämde oss för att dygna, så vi gick väl och la oss nånstans runt 6 på morronen och sen skulle man ju upp runt 11 för att dra till Nässjö. Jag var inte människa då! Usch vad jag mådde dåligt haha och trött var jag.

Men en helt toppen bra dag!
Älskar er brydar!

TORSDAG!

Hejsan bloggläsare :)
Idag är det torsdag vilket menas med påsklov :D :D
Detta ska firas med brudarna ikväll, vi ska käka tacos och parta. Kolla filmer osv ;) Kommer bli en kanon kväll!
Vad ska ni göra idag?

Annars har dagen vart bra med massa aprilskämt, fika och musik :)

Ha en bra kväll, tar nog bilder ikväll med :)
love bruttanbecka

RSS 2.0