Kändis Bloggar

335f440f95a81b2e4b7e8bed904c5eba

Jag läser Paow's blogg därför att jag tycker det är bra blogg. Hon ger snygga klädtips och liknande. Ni som har läst hennes blogg länge förstår mig bäst nu. Men jag tycker att hon verkligen har bättrat sig från detta Stockholms fjortis liv. Hon har bivit vuxnare vilket jag illa bättre det är inte hela tiden det är hon är bäst osv. Rekonmenderar verkligen hennes blogg! Länkar!

http://paulinadanielsson.blogg.se/

kenza28_11157796

Kenza är en av de bloggare jag beundrar mest. Hon är helt makalöst snygg och har världens snyggaste kläder! Det jag gillar med Kenzas blogg är att hon kör sitt egna race. Hon blandar sig inte in i alla andra bloggare och startar bråk, det gillar jag med henne. Hon skriver riktigt bra också, ger bra tips för en framtids bloggare. Länkar hennes med!

http://kenzas.se/

6527

En bloggare som tror hon aldrig blir vuxen i stort sätt. Jag kan verkligen inte förstå att denna bruden är 18 år när hon skriver och lägger in sina inlägg. Mn gillar att läsa hennes för att hon ger också bra tips, den är vädigt intresant. Men hoppas att hon som Paow förstår att hon kansk ska betee sig lite mer vuxet!

http://www.kissies.se/

blondinbella

Blondinbella, vilken ungdoms tjej läser inte hennes blogg nån dag i veckan? Säg nått tjejen inte är bra på. Hon ger en bra självförtroende, ny klädsmak och planerings tips. Jag har verkligen haft hjälp av hennes blogg. De är värd att vara så hög uppsat! Hon är också en sån som kör sitt egna race! Måste säga att jag tycker denna bilden var väldigt bra på henne :)

http://blondinbella.se/

hashah_33798058

Desirée ''the one and the only''. Jag gillar hennes blogg så. Men hon är bara för mycket! Att säga att man alltid är snyggast, vackrast och bäst kan bli tjatigt. Bra med brudar med självförtroende men detta är bara för mycket! Lä's gärna hennes blogg!

http://desireenilsson.blogg.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0